LolaNyuszi2 kérdése:
Melyik a legszebb cicafajta?
Figyelt kérdés
Annyi van, és én mindet imádom :)
Nem tudok választani, hogy melyik tetszik a legjobban.
2020. okt. 1. 11:06
1/11 anonim válasza:
Nekem a Maine Coon a kedvencem :)
3/11 anonim válasza:
Nekem volt sziámim gyönyörű kék szemmel, most már csak a korom fekete sárga szemű perzsám és a ritka hiperaktv maine coonom van! :)
Mind gyönyörű nekem, és a személyiségük is teljesen más ami miatt szeretem is őket.
4/11 anonim válasza:
Nekem a házimacska. Formás, nem hosszú szőrű, zöld szemű.
Nagyon tetszenek a különleges keresztezett párducnak kinéző cicák is, mint a savannah.
5/11 Kerdesekkel teli válasza:
Birman, Brit rovidszoru
Inkabb "kutyas tipus" vagyok, de ezek a fajtak gyonyoruek
6/11 anonim válasza:
Abesszín,és török van.
Mindegyik macska fajta nagyon szép egyébként a macska egy olyan állat ami akármennyire lehet házi, keverék mindig szép küllemre. :)
8/11 anonim válasza:
Mindenkinek más a legszebb. Nekem a saját hazicicám a legszebb és imadom az utcai keverék cicákat
10/11 anonim válasza:
Szerintem a szfinx cica a legszebb, egyszer majd szeretnék is egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!