Mik lehetnek a kimenetelek?
Van egy fél éves nőstény cicám, akit most műtöttünk meg ivartalanítás céljából. Azonban már kezdett felépüni, de már este el kezdett romlani az állapota. Ma elvittük az orvoshoz, aki műtötte és megállapította, hogy nem a műtét okozza ezt neki, hanem a tünetek patkánymérgezésre utalnak. Fehér a nyálkahártyája, gyenge és étvágytalan, a komolyabb tünetek nem tapasztalhatók még rajta. Kapott K-vitamint, immunerősítőket és fájdalomcsillapítót.
Mik lehetnek a lehetséges kimenetelek? Az egyik oldal szerint valószínűleg meghal, a másik szerint meg felépül, pont a gyors reakció miatt.
Ti mit mondtok?
Köszönöm az utálkozó válaszokat!
Mondom, ma mentünk orvoshoz, kapott 6 injekciót, próbálom otthon etetni, és akinek nem esett volna le, hogy nem én engedtem ki, az meg tanuljon meg szöveget értelmezni.
Komolyan, csak 20 vagyok, nem tudom elvinni én faluról sehová, jogsim sincs. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert szeretem, erre meg tovább bántjátok a másikat, ilyen az igazi magyar mentalitás...
Elnézést, sikerült lehiggadnom, csak a karjaimban tartottam a születése után és túl sok mindent éltem meg vele ebben a fél évben ahhoz, hogy csak így könnyen elengedjem, nyílván mérges vagyok.
Akik segíteni akartak azoknak mindenképpen köszönöm, majd értesítek mindenkit, remélhetőleg arról, hogy javulóban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!