Egy nagy 24 órás keményedéssel mit lehet tenni? Aki így járt, mi lett a kimenetele?
24 órája egy nagy keményedésem van (az egész hasam). Nem mertem az éjszakába belemenni így, voltam este az orvosomnál. Rövidült a méhnyak, de zárt, ez a szülés kezdetét jelentheti, azt mondta, de ki kellene húzni a 36. hétig minimum, mert 35 hetes vagyok. Gyógyszert és magnéziumot kaptam. Holnap beszélünk újra, de éjszaka alkalmaznám a házi praktikákat, ha vannak.
Milyen praktikák vannak még a keményedés ellen? Aki így járt, mi lett a terhesség kimenetele?
Langyos bízbe való zuhany nem segített.
Én még csak a 30. héten vagyok, de nekem azt mondta a doki, hogy ilyenkor több pihenés, illetve magnézium. Volt pár napom amikor szinte egész nap kemény volt, meg picit görcsölt, de ráfogtam az időjárásra.
Feküdni én is felpolcolt lábbal szoktam, és ha mászkálás közben keményedik be, akkor a fekvés segít.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!