2 napig ki kell zárni a cicákat a konyhába napközben, nagyon depressziósak lesznek?
A helyzet az, hogy barátomat a hétre home officeba rakták csütörtök és péntekre. Asztali gépet kapott, netkábellel tud csak csatlakozni, a modem viszont kint van a nappaliban.
A nappali a cicák helye, ott alszanak játszanak stb. Viszont ők még csak 3 hónaposak, mindent rágnak és szinte 100%, hogy munka közben zavarnák őt.
A konyhában volt eddigis az alom + a kaja + a víz, így azt beszéltük, hogy arra a 8 órára ki lesznek oda zárva, nyilván a cica ágyat is kivisszük, a konyhaszékeken is sokat pihennek amúgy is.
Nekem nagyon bűntudatom van, de tényleg nincs más megoldás.
Nem akarok bunkózni, de a konyhába miért kell a macskaalmot berakni? Nem egészséges szerintem.
Másrészt nincs kec mec 2 napot kibírnak, zárd el de előtte megnézhetnétek mennyire piszkálják a kábelt
Megnéztük már, összeraktuk a gépet és azonnal mentek oda harapdálni mindent, leakarták húzni az egeret stb. Neveljük őket folyamatosan, de 3 hónaposak, még sokszor rosszalkodnak és nem kockáztatnánk, hogy barátom ne tudjon tőlük dolgozni, főleg, hogy hívást vesz.
A macskaalom azért van a konyhában, mert az a legkönnyebben szellőztethető rész a lakásban.
Én nem tudok kimenni hozzájuk, mert én irodában dolgozok. Barátom lesz csak otthon velük, viszont ő hívást fog venni, tehát ő sem állhat fel csak úgy... :(
igen, tudom, hogy én depisebb vagyok már most, világéletemben ilyen voltam, az állatokért jobban aggódtam mint saját magamért kb.
amúgy ők is mentett cicók, szörnyű körülmények között találtuk őket mikor 5 hetesek voltak.
Ha enni, inni van előttük és tesztek játékokat nekik, esetleg a kedvenc mozdítható fekvőhelyüket is, nem lesz gondjuk. :) Lehet az első néhány napban nem fog nekik tetszeni, hogy korlátozva vannak és nem mehetnek amerre akarnak, de lelki problémájuk szerintem nem lesz.
Néha nézzen rá a barátod, hogy minden rendben van-e, esetleg egy gyors simi és minden okés lesz. Gyorsan alkalmazkodnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!