Melyik a jobb összetétel?
Egyik:
Friss lazac (40%), kukorica, rizs (15%),lazacliszt (30%), kukorica glutén, baromfiliszt, csirkezsír, élesztő, rizs fehérje, hidrolizált lazac máj 5%, cékla pép, halolaj, dehidratált egész tojás, só, nátrium-foszfát, inulin (forrás frukto-oligoszacharidok) (0,1%), Mannanooligosacharidok (0,1%), kálium-klorid, manióka kivonat, citrus bioflavonoidban gazdag kivonatok.
Másik:
Friss lazac (40%), dehidratált lazac (30%), dehidratált burgonya (14%), hidroli-zált lazac 5%, olajok és zsírok, burgonya fehérje, élesztő, répapép, szentjánoskenyér liszt, növényi rostok, kálium-klorid, nátrium-klorid, nátrium-polifoszfát, inulin (FOS forrása) (0,1 %), MOS (0,1 %).
Elsőre egyértelműnek tűnhet, hogy a gabonamentes változat a jobb, viszont azért tépelődöm, mert a kukoricásban viszont van pl tojás, halolaj, (lazac!)máj, ami a másikban nincs:/
Esetleg a gabonamentes, ellenben hiányosabbat ha kiegészítem heti 1x 50gramm májjal, heti 1x(másik napon) 1-2 tojássárgával nyersen vagy egész főtt tojással és mindennap valami halolajat vagy más olajat teszek rá nekik, az úgy jó? Tényleg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!