A Royal Canin tápok összetétele titkos?
Mármint annyit sem lehet tudni, hogy hány százalék hús van benne?
Így akár rosszabb is lehet mint egy whiskas 3*-os áron?
hogy lenne már az orijennel egy kategória..:D az orijen az egyik legdrágább táp, ráadásul tök felesleges mert túlságosan magas a fehérje tartalma.
A royal canin-t úgy kell értelmezni mint egy converse cipőt. ugyan azt tudja mint egy random tornacipő csak kifizeted a nevét. a royalt. ők kiépitettek egy brandet maguk körül.
Amúgy lehet tudni igen, az összetevőit. a hivatalos oldalukon szerepel, illetve a valamire valóbb webshopokon mint a zooplus vagy petisimo. A csomagolásán is szerepelnie kell, hiszen előírás minden termékkel szemben.
Az Orijen azért jóval drágább, még az Acana is.
A petissimon és zoopluson a Royal tápoknak csak az analitikai összetevői vannak fenn...
A beltartalom, százalékosan nincs. És amelyik típusu tápot néztem, annak a royal eredeti oldalán sincs.
Amúgy én eddig acanát próbáltam, de nem vagyok vel túlságosan megelégedve. Ezért, hogyha tudnám a royal összetevőit, akkor lehet hogy kipróbálnám...
Valóban nincs rajta úgy tételesen, mint más tápokon, csak annyi, hogy szárnyasfehérje, vagy szárnyasliszt, a százalékos arány nem. Ráadásul az összetevők listáján szerepel rizs, búza, kukorica, egyéb gluténkivonatok.....
Nekem ennyi elég ahhoz, hogy ne ezt vegyem.
A whiskasnál egyébként nem rosszabb, az az analitikiai összetevőkből látszik, hogy magasabb a fehérjetartalma. De az árát nem éri meg szerintem.
#5 az állateledeles egy kereskedés, aki üzletel, és a haszonból él. Szerinted? Nincs elárazva, annyit tesz rá a nagykereskedelmi árra, amennyit nem szégyell. És amennyiért el tudja adni. (És ott áll kibontva a 20 kilós zacskó, azaz szellőzik, oxidálódik hetekig, míg el nem viszik a vevők tíz dekánként :( )
Kérdésre: nincs rajta. Én is tudom. Aki írta, hogy a brandet, a márkát fizeted meg, igaza van, egyébként van abban minden.
Forrás: debra24, az ő forrására nem emlékszem, de ott olvastam, hogy a csőrt és a tollat is beledarálja a royal a kajájába. Aztán van egy ellenállhatatlan royal aromája. Aztán szerintem hizlal.
Nem vagyok elájulva én sem.
Azért biztos jobb, mint a whiskas.
Ugye azt tudod, hogy az állateledelek minőségi előírásai (követelmények) nagyon alacsonyak. Elnézve, miket zabál az emberiség, én nem is tudom, hogy akarom-e ismerni az állateledelekre vonatkozó előírásokat.
Csak minél jobb kaját szeretnék az enyémnek adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!