Milyen szőrserkentő szerek vannak?
Figyelt kérdés
Van egy macskám aminek kopasz a szeme és a füle közötti sáv, és nincs vmi ötletetek ilyen szőrerkentő szerre?2010. aug. 10. 13:01
1/5 anonim válasza:
Minden macskának ritkább ott a szőre.......
nem hiszem, hogy jót tenne neki, ha bekenegetnéd valami sz*rral.
2/5 anonim válasza:
Ha már születésétől olyan, nem tehetsz ellene semmit. (Az enyémnek is nagyon ritka ott a szőre.) Ha utóbb hullott ki, akkor állatorvosnak mutasd meg, lehet gombás is a bőre.
3/5 A kérdező kommentje:
Utóbb hullott ki atkák miatt de az atkákat lekezelte az állatorvos csak a szőrnek kéne kinőnie.
2010. aug. 10. 13:21
4/5 anonim válasza:
Tudod, az én fekete cicámat is egy "állatorvos" atkával kezeltette a két szinte kopasz sáv miatt. Persze, nem reagált semmit. Viszont azóta bőven láttam ilyet másik cicán is. Nem atka. Ilyen ott a csontos résznél.Főleg sötét cicánál lehet feltűnő.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak aggódtam mert neki nem csak kopasz hanem totálisan kopasz xD Semi szőr nincs rajta:S
2010. aug. 11. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!