Milyen bevált alga ölő és gátló szerek vannak?
Tessék black out, olvasd el:
Rajtad a Black-out nem segít, mivel ecset- és vagy fonalalgád van. Gyakori részleges vízcsere és a berendezések, kövek, fák, növények rendszeres manuális kezelése (ilyenkor ki kell kapkodni az akiból őket, lemosni, ledörzsölni és vissza az akiba, növényeknél pl.neomagnol fürdő).
Ecset és fonalalgánál az egyetlen szer ami segít az a Happy Life Algin Regular. 4 hetes kúrát javasol, én 5 hétig nyomtam és az erőteljesen burjánzó ecsetalga telep eltünt. Nem javaslom semilyen algaölő szer alkalmazását, én is csak azért használtam, mert 500 liternél, nagy testű halaknál nem volt megvalósítható a restart, illetve a beépített hátteret is ellepte, azt meg restartnál sem tudtam volna maradéktalaunl megszabadítani az algától.
Tapasztalataim szerint a növényekre nincsen negatív hatással, viszont halvesztésem volt. Furcsa idegrendszeri probléma, a hal össze-vissza cikázik, nekicsapódik nagy erőkkel a tereptárgyaknak és néhány napon belül elpusztul, ilyenkor már tiszta sebes. Olyan mintha napokon keresztül terrorizálná egy láthatatlan erő végkimerülésig. A többi halnál nem tapasztaltam ilyet, csak kettőnél, rögtön a kezelés első napjaiban.
Szóval ha megoldható inkább a restart.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!