Nekem a házi jobban tetszik, nagyon aranyosak, jófejek, változatos a megjelenésük. Kutyából is nagyon tetszik egy csomó keverék. Valójában mindkettővel úgy vagyok, hogy vannak nagyon szép fajtatiszták, de amíg ennyi keverék kutya és macska van gazda nélkül, addig én nem fogok százezrekért venni. Nekem tökéletesen megfelelnek a mixek is.
2020. nov. 9. 15:42
12/23 anonim válasza:
10, ez nem fajta, hanem személyiségfüggő. :)
Nekünk mindkettő utcai mentett, az egyik emberimádó zabagép és szeretgömböc, a másik egy távolságtartó nagyképű kis dög. :) Nagyon akaratos, és nem áll szóba velem, csak ha ő akar.
Persze, a fajtacicáknak is vannak bizonyos tipikus személyiségjegyei (hiszen ezért is vannak kitenyésztve, nem csak a külső miatt), de fajtán belül sincs két egyforma állat.
2020. nov. 9. 16:35
13/23 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, én minden macskát imádok. 2 mentett házim van, venni nem hiszem, hogy valaha is vennék. Ez általában úgy megy nálunk, hogy valahol szembejön egy kiscica és nem tudjuk levakarni, ezért hazajön velünk. :D
2020. nov. 10. 08:35
14/23 anonim válasza:
Minden ilyen kérdés alatt megjelenik a "fajtiszta-fajtatiszta" kötekedős user. :D
Amúgy minden cicát preferálok, sima házit szeretnék majd örökbe fogadni. Sajnos az még pár év, mert allergiás vagyok rájuk sajnos. :(
2020. nov. 10. 11:04
15/23 anonim válasza:
Miért, X év után abba marad az allergia?
2020. nov. 10. 11:15
16/23 anonim válasza:
X év alatt kezelhető (immunterápia), szóval igen, lehet hogy abbamarad... illetve X év múlva már talán a macskák számára is lesz oltás ami segít ezen (már fejlesztik). :)
2020. nov. 10. 11:20
17/23 anonim válasza:
Köszönöm, így értem, soha nem voltam allergiás így nem tudtam de attól még a mínuszolókat farba találhatná egy kamion.
2020. nov. 10. 11:23
18/23 anonim válasza:
Erre az allergiara nincs most gyógyszer? Én úgy tudom, van.
2020. nov. 10. 11:25
19/23 anonim válasza:
Van gyógyszer, annyit ér hogy néhány percet kibírok macska társaságában, nem azonnal kezdek fulladni.
2020. nov. 10. 11:27
20/23 anonim válasza:
Házit említetted, de esetleg hipoallergen cica nem jöhet szóba?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!