Melyik macskaszín (eket) preferáljátok?
Figyelt kérdés
Ez csak egy közvélemény-kutatás lenne. A környezetemben azt vettem észre, hogy mindenki a fekete macskákat szereti, nem tudom, hogy ez máshol hogy van. Ti melyik macskaszíneket szeretitek legjobban?2015. máj. 28. 15:54
1/10 anonim válasza:
Nekem legjobban a vörös tetszik. De szép a tricolor is meg a fekete-fehér.
2/10 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a cirmos, de nagyon tetszenek a fekete cicusok is :)
3/10 anonim válasza:
fehér, szürke (nem cirmos, hanem egyszínű szürke/"kék"), halványvörös
4/10 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, mindenkinek zöld kéz megy, itt nincs rossz válasz :)
A válaszokat még persze várom.
2015. máj. 28. 16:33
5/10 anonim válasza:
Teknőctarkákat, feketéket.
Csak el ne mond a macskáimnak, ugyanis engem a cirmos-fehérek preferálnak.
7/10 anonim válasza:
(Legalább) egy fekete mindig kell:) - most kettő van, mindkettő az. Amúgy a cirmos is nagyon tetszik.
De végső soron mindegy, ha aranyos, és részesít a megtiszteltetésben, hogy barátkozzon velem vagy egyenesen "örökbe fogad", akkor úgysem a színe számít. - "Ha már" preferencia, akkor az nálam inkább alkatra, semmint színre megy: a tömzsibb, vaskosabb macskákat szeretem, a vékony csontozatúak kevésbé tetszenek.
9/10 anonim válasza:
A teljesen korom fekete, a calico és a vörös a kedvencem, de a szürke-fehér tipikus tom & jerry féle macskám is nagyon cuki :) Illetve a sziámi és burmai féle barnás színátmenetes, az nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!