Fiú vagy lány kutyákat preferáljátok?
Én lányt akartam, mert én magam is az vagyok, de valahogy mindig fiú lett belőle. Most 3 kan kutyám van. :D azóta már el sem tudok lány kutyát képzelni magam mellett. Viszont tapasztalom, hogy sokan kimondottan ragaszkodnak a lányhoz.
Ti hogy vagytok ezzel?
Lányt, mivel ők valahogy mindig jobban szeretnek engem.
25/f
En a kan kutyakat preferalom, de csak mert kan kutyaval nottem fel, majd aztan ugy hozta a sors, hogy kant is fogadtam orokbe. Amugy mivel en nem sportokol a kutyaval, csak hobbi szinten tartom oket, ezert nekem mindegy, milyen nemu, szuka kutyaval is talalkoztam mar, nem vettem eszre kulonbseget. Nem ertek a sporthoz, de ott lehet, hogy elony egy kan.
Viszont amit mindenkeppen elonynek mondanek, hogy a kanokat kicsit egyszerubb es olcsobb ivartalanitani, hamarabb felgyogyulnak mint a szukak, de ennyi.
Volt mindenféle kutyánk, igazából mindegy a neme, a mostani lány kutyánk eléggé hebehurgya, az előző fiú kutyánk egy nagyon jólelkű, kedves, szeretetreméltó kutyus volt. :(
Pont fordítva gondoltam volna, vagyis hogy a lány kutyák kedvesebbek, de szerintem mindegy.
Nekem eddig mindig fiú kutyáim voltak és fiú kutyát is szeretnék.
Egyrészt azért, mert őket könnyebb ivartalanítani (<--- ezért a kijelentésemért ne kövezzetek meg)
Másrészt meg jobban szeretem a jellemüket.
(Meg jobban védik a területüket, ami nem rossz dolog)
De igazából ha 1x véletlenül egy lány kutyus tetszene meg, akkor őt is szívesen elhoznám és ugyan úgy bánnék vele mint a fiú kutyusokkal. Ugyan úgy megkapna mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!