Összefossák a macskáim az udvart. Mit tegyek?
Kinti cicák, imádom, szeretem őket, de már a hajam kihullik tőlük. Mindenhova odafosnak. Nem tudok úgy menni egy métert az udvaron, hogy ne lépjek bele, mert nem kaparják el, ismerősöket sem merek már hívni, mert félek, hogy valaki idejön és belelép. Újabban a betonra meg a teraszra is nyomják kíméletlenül.
Másnál is ilyenek? Mit tudok tenni? Sokadik kérdést írom ki ezzel a témával kapcsolatban, sóderük van, a föld puha (főleg most télen).
Ha fosnak, akkor állatorvossal kéne megnézetni őket, mert ez nem normális.
Mivel eteted őket? Valami olyan jó minőségű táp kéne ami nem bántja az emésztőrendszerüket.
Illetve nem tudom hogy tejet szoktál-e nekik adni, de ha igen akkor az a ludas. A legtöbb macska nem bírja a laktózt.
Hát nekem a benti cicám múltkor 2 napig fosott, már sírtam h vmi baja van. (Aztán a főtt csirke+rizs menütől elmúlt)
Ha folyton fosnak az nem normális, első körben vidd orvoshoz.
hát nekem 15 éve vannak folyamatosan cicáim (2-3 is) - kinti-bentiek -, és még egyszer se léptem bele macskafosba.
nem tudom, milyen macskáid lehetnek, de nem vagy hihető. nyáron, egy 8 hetes kiscica, aki aznap került hozzám, első éjjel nem talált el az alomig, de még ő is megpróbálta elkaparni a parkettába a kakát. mondjuk, jobban jártam volna, ha nem, de legalább megpróbálta..!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!