Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon nagy bajt csináltam!!...

Nagyon nagy bajt csináltam!! Hogy valljam be mostmar??

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukámmal ketten élünk egy panel lakás 9.emeletén. Sosem engedett se kutyát se macskát. Van egy 11 éves görög tekink,Őt 2 éve hoztam el barátnőmtől mert már nem kellett nekik. Ő csak úgy él magában, én veszek neki kaját saját pénzből, én takarítom, anyát nem zavarja, egyből megengedte. De ha felhoztam neki bármilyen szőrös kis állatot kiakad. 3 hete nyúzom, hogy egy autóból kidobott macskát fogadjunk be, de mindig ugyan úgy kiakadt. (fb csoportba rakták,h látták, h kitették az út szélén) és 3 hét után kiraktak egy újabb posztot, hogy az ideiglenes gazdi nrm bírja már eltartani, ezért menhelyre adja ha nem kell senkinek. Egyből elmentem és elhoztam. Most itt van a szobámba. Raktam neki almot tálcára,azt is hirtelen kértem a szomszédtól. Anya 9kor jön haza, félek mit szól majd, vagy ne szóljak neki még?? Vagy hívjam fel előre?? Holnap reggel vennék neki cuccokat, saját pénzből, ezt leírjam vagy elmondjam neki?? Öreg cica már, békésen itt fekszik az ágyamban. Nagyon aranyos tényleg nem értem, miért dobták ki. Nem akarom, hogy utcára rakja. Hirtelen szerettem volna jót tenni, a menhelyen az öreg állatokat elaltatjak mert nem kellenek senkinek. Ti mit tennetek?? Hívás?? V ma este mondjam el neki.?? Fel a betegsegektol is, de orvoshoz is elviszem természetesen.
2020. okt. 30. 18:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem engedi ,felteszed fb ra es keresel neki gazdit. Az utcara semmikepp ne rakd ki. Sok szerencset.
2020. okt. 30. 20:55
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Na tök jó fej anyud hogy még cuccokat is vesz neki. Hátha mégis nálad maradhat, drukkolok!
2020. okt. 30. 21:06
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
én pont igy vittem haza a kutyámat. 1 hétig dugdostam ,rejtegettem otthon, aztán észrevették. Akkor azt mondtam, hogy nem is zavarná őket, hiszen eddig se zavart senkit a kutya, észre se vettétek! És igy belementek, hogy megtarthatom.
2020. okt. 30. 21:33
 24/31 A kérdező kommentje:
Na azt mondta, hogy hogyha nincs semmi betegsége és veszek neki kaparófát, szobatiszta lesz (bár 5 óra óta nálam van nem pisilt sehova, csak egyszer az alomba) akkor maradhat nálunk. :) De meg is értem az úrfi úgy viselkedik, mint aki már születése óta itt lakik. :) anyahoz is egyből bújt, nrm fél tőlünk, most is el van nyúlva a padló fűtésen. Imádjuk. :)
2020. okt. 30. 21:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Na, látod:))
2020. okt. 30. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Előre szóltál neki?
2020. okt. 30. 21:44
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A cicók ilyenek :) almot is tudják egyből használni.
2020. okt. 30. 21:50
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanított? Ivarosan jelölhet, erre vigyázz!!!
2020. okt. 31. 00:46
 29/31 A kérdező kommentje:
Igen előre szóltam. Szerencse, h epp jó kedveben volt anya :) ivaros. Hnap megkerdezem, hogy ivartalanithsto e mert mar idős, de csak nrm ilyen 16 körül van. 8-10 évesen még lehet?
2020. okt. 31. 00:59
 30/31 anonim ***** válasza:
Idős macskánál az ivartalanítás talán nem bizta, az altatás miatt, de az állatorvos majd úgy is megmondja. Először biztos hogy megvizsgálja, hogy egészségileg oké-e, féregteleníti, adass be minden kombinált oltást, és veszettség elleni oltást is.
2020. okt. 31. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!