Nagyon nagy bajt csináltam!! Hogy valljam be mostmar??
Nem allergiás esetleg anyukád a szőrére? Lehet azért nem engedi.
Hát sajnos nem ismerjük anyukád vehemenciáját,de mondd el neki, hogy hirtelen megsajnáltad stb és vigyázol rá,adjon nektek egy esélyt.
Ha már ott van, és az anyukád egy kicsit is normális, nem hiszem hogy kidobná. Általában addig nem engedik az emberek, amíg rá nem jönnek, hogy nem is olyan rossz.
Viszont szeretnélek kijavítani. A menhelyeken nem altatnak. Ha az idős macska nem kell senkinek, akkor a menhelyen betegségben, végelgyengülésben pusztul el. Azért van a menhelyeken létszám stop, hogy ne legyenek túl sokan, és ne kelljen altatni.
De aranyos vagy.
Én konyorognek, sirnek, lefenykepeznem a cicát,3s elkuldenem neki milyen aranyos.
Előre szolnek.
Mindent megigernek, hogy megtarthassák.
Mondd meg anyukádnak, hogy nagyon megsajnáltad, és kérd, hogy hadd maradjon pár napot. Hangsúlyozd, hogy idős és segítségre szorul, és te fogod gondozni.
Lehet, hogy ezalatt megszereti, és kiderül számára, hogy nem sok vizet zavar az öreg cica.
Ha mégsem, akkor nyertél pár nap haladékot, de akkor a cicának tényleg mennie kell. Egy állat befogadásánál minden családtag akaratát tiszteletben kell tartani. Ha csak egyvalaki nem akarja, már nem jöhet az az állat, ez így tisztességes. Ezt is mondd el anyukádnak.
A cselekedet szép, de megértem anyukádat. Itt nem is arról van szó, hogy meglátja és akkor jó érzésű ember nem teszi ki. Még ha te teremted meg minden szükségletét kielégítő dolgot (felszerelés, kaja, állatorvos, stb), a lényeg az együttélésen van. Te akartál macskát. Ő nem akart. Unalmas vagy sem, akkor is az ő lakása. 9 szép évig volt macskám. Olyan fajta, amelyik mindennap vedlik, nemcsak évente néhányszor. Imádtuk, családtag volt, utcáról fogadtuk be, de ezzel együtt tudom, mennyire szívás.
A jobbik eset, hogy te fizetsz mindent, de a macskát nem tarthatod csak a te szobádban, márpedig ha nem ott tartod, mindent szőrözni és szétszedni fog a körmeivel. Ezzel te lehet együtt tudsz és akarsz élni, de ketten vagytok. Elég önző dolog volt.
#6 vagyok
Nálunk jelenleg három cica lakik, az egyiket út szélén találtam átázva, soványan férgesen. Utolsó hetem volt az albérletben, utána visszaköltöztem a szüleimhez. Apám nagyon ellenezte, meg lett neki ígérve, hogy egy hónapon belül új gazdija lesz, de végül úgy megszerette, hogy maradhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!