Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon nagy bajt csináltam!!...

Nagyon nagy bajt csináltam!! Hogy valljam be mostmar??

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukámmal ketten élünk egy panel lakás 9.emeletén. Sosem engedett se kutyát se macskát. Van egy 11 éves görög tekink,Őt 2 éve hoztam el barátnőmtől mert már nem kellett nekik. Ő csak úgy él magában, én veszek neki kaját saját pénzből, én takarítom, anyát nem zavarja, egyből megengedte. De ha felhoztam neki bármilyen szőrös kis állatot kiakad. 3 hete nyúzom, hogy egy autóból kidobott macskát fogadjunk be, de mindig ugyan úgy kiakadt. (fb csoportba rakták,h látták, h kitették az út szélén) és 3 hét után kiraktak egy újabb posztot, hogy az ideiglenes gazdi nrm bírja már eltartani, ezért menhelyre adja ha nem kell senkinek. Egyből elmentem és elhoztam. Most itt van a szobámba. Raktam neki almot tálcára,azt is hirtelen kértem a szomszédtól. Anya 9kor jön haza, félek mit szól majd, vagy ne szóljak neki még?? Vagy hívjam fel előre?? Holnap reggel vennék neki cuccokat, saját pénzből, ezt leírjam vagy elmondjam neki?? Öreg cica már, békésen itt fekszik az ágyamban. Nagyon aranyos tényleg nem értem, miért dobták ki. Nem akarom, hogy utcára rakja. Hirtelen szerettem volna jót tenni, a menhelyen az öreg állatokat elaltatjak mert nem kellenek senkinek. Ti mit tennetek?? Hívás?? V ma este mondjam el neki.?? Fel a betegsegektol is, de orvoshoz is elviszem természetesen.
2020. okt. 30. 18:54
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
46%
Ha anyukád is olyan jó ember, mint te, akkor kompromisszum. Írsz egy hosszú listát, mit meg nem tennél ezért a cicáért, hogy maradhasson, ígéretek tömkelege satöbbi. Ne sírj, ne hisztizz, legyél nyugodt, lássa rajtad, hogy nem csak egy gyerekes hülyeség ez, hanem komolyan veszed. Sőt én azt mondom, hogy ha kiborul, ha közli, hogy mehet a francba a macska, te akkor is maradj nyugodt és mondd azt, hogy elfogadod a döntését, és mielőbb találsz másik helyet a cicának. Szerintem itt most nagyon fontos az, hogy hogyan találod neki. Legyél őszinte, azt is mondd el neki, hogy miért fontos a macska, de esetleg azt is megkérdezhetnéd, ő miért nem szeretne macskát. Ha nem borulsz ki, nem könyörögsz, felnőttként viselkedsz, szerintem meg tudjátok beszélni.
2020. okt. 30. 19:25
 12/31 anonim ***** válasza:
4%

Hagos és koszol,lakásban nem tartanám!

Persze a cica nem hangos.

2020. okt. 30. 19:26
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Várdd ki a végét mit szól ha hazamegy. Az én szüleim sosem akartak állatot, aztán egyszer amikor mentünk egy rokonhoz ott volt nála egy apró babakutya és mondta hogy neki nem kell csak találta valahol. Nyúztam aput órákig de csak mondogatta hogy minek nekünk kutya. Aztán beadta a derekát és 15 évig elválaszthatatlanok voltak. Viszont mindenképp hívd fel mielőtt hazamegy.
2020. okt. 30. 19:29
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
Majd írj
2020. okt. 30. 19:38
 15/31 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, majd írjál mi a helyzet, ne félj azért anyukádtól, ha a teknőst megengedte, nem fog keresztbe lenyelni :) az biztos, hogy megdicsérni nem fog, de ha komolyan állsz a dologhoz, akkor nem lesz ebből nagy balhé.
2020. okt. 30. 19:39
 16/31 anonim ***** válasza:
39%

Amit a 6-os ír, hogy ha a lakásban van állandóan, és majd mindent tönkretesz: a kárpitot a bútoron, mert valahol éleznie kell a körmeit, meg szeretne fára is mászni, de majd helyette mászik fel a függönyre. És a szekrény tetejére, miközben a polcokról lever mindent... és hullik a szőre, ... és még ki tudja mi minden fog történni...

Semmi baj addig, míg ezt is előre számításba veszed, amikor azt mondod, hogy minden vele kapcsolatos költséget te fizetsz.

2020. okt. 30. 19:51
 17/31 anonim ***** válasza:
22%

Nyugi!

Majd amikor nem vagy otthon, akkor majd anyád kiba...izé...véletlenül kiszökik majd.

2020. okt. 30. 19:56
 18/31 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele telefonon mert épp hívott, és nem bírtam nem elmondani. Mondtam neki, hogy hallgasson végig. Elmondtam az egész sztorit, hogy láttam, hogy már vitték volna menhelyre, ahol szörnyű élete lenne, aztán, h nem kell megtartani, csak másik gazdi neki. De addig én tartom el és holnap orvossal is megnézetem. Mondta, hogy oké megbeszéljük, de vesz neki kaját meg valami almot mára. Nagyon meglepődtem, teljesen nyugodt volt. Azt hittem kiabálni fog. Nem tudom nálam marad-e, de majd azt is megírom.
2020. okt. 30. 20:00
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

16-os!

Vágni kell a karmát meg kaparófát venni és láss csodát nem fog szétbaxni semmit... Macskaszőr hullást is megoldja a takarítás. 🤦🤦🤦 Értelmi fogyatékosak akiknek nincs macskája vagy xart a nevelésébe az ne írjon már... Érdekes nekem egyik macska se büdös meg hangos, kaparófát kaparja csak, nem ugrál fel asztalra meg sehova... Több hajszálam van a földön meg mindenhol.mint macskaszőr

2020. okt. 30. 20:06
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Na látod, minden ok :) örülök, hogy minden rendben volt, még az is lehet, hogy megszeretitek és veletek marad :)
2020. okt. 30. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!