Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a kóbor...

Mi a véleményetek a kóbor macskákról?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a cicákat, de nem bántanám, sőt elítélem azt aki kidobja! De monjuk gyakran elszöknek. Én ezért utáltam meg Őket. El lettek ajándékozva.
2010. aug. 9. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:

az hogy sokkal kevesebb vizet zavarnak mint a kóborkutyák. (nálunk) nem ugatják a kutyák, míg a kóborkutyáktól egész éjjel is van hogy végig ugatnak, nem kakilnak a betonra, kapu elé, mint a kutyák és a plusz szaporulat természetesen van szelektálva, 'fogyóbb' mint a kóborkutyák kölykei,mert elüti az autó, megfogja a kutya stb.

Ha választhatnék inkább kóbormacska legyen az utcánkban mint kóborkutya. Ja, és a kóbormacskák itt nálunk kivadulnak, eljárkálnak a határba egerészni, míg a kutya ha nem talál magának gazdát megdöglik.

2010. aug. 9. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Összeszorul a szívem, ha meglátom, hogy kóborolnak össze-vissza, és olyan vékonyak, hogy az összes csontjuk kilátszik. Volt, hogy be is fogadtam egyet, de a másik macskám semmilyen állatot nem tűr meg maga mellett, így el kellett ajándékozni. De legalább lett otthona.
2010. aug. 9. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom őket és annyiszor adok nekik enni amennyiszer tudok. A kicsi kóbor cicákat meg szoktam fogni, pár hétig magamnál tartom otthon, hogy barátkozzon az emberekkel és utána keresek nekik gazdát. És eddig minden alkalommal sikerült is találni.
2010. aug. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!