Mikor a macska bosszúból az ágyra pisilt, egy idő után megelégeltük és bele nyomtuk a noziját hogy lássa mit tett és hogy ez rossz dolog. Azóta nem csinált semmi bepisilős dolgot többet. Ez rossz lenne?
Figyelt kérdés
Meséltem ismerősömnek és ki volt akadva hogy bele nyomtuk az orrát. Nem nagyon csak egy picit.
Nem ütöttük meg a macskát és nem is fogjuk sosem.
2020. okt. 29. 13:56
11/15 anonim válasza:
#9 érdekes, van egy macskám, aki ha rosszat csinál már egy hangos szóra abbahagyja mégis folyamatosan körbedorombol. Az lehet, hogy te belevernéd a fejét a húgyba, de erről senki nem beszélt. A gyerekkel meg megint máshogy kommunikál az ember, mint egy macskával, de gondolom annyi eszed már nincs hogy a kettő közti különbséget felismerd, de az észt osztani persze tudod.
12/15 anonim válasza:
Most mi a frászt hőbörögtök, én az enyémnek az egérlyukba nyomtam bele az arcát, hogy "bazze maradjál már ott és figyeld azt a k*rva egeret!" 😁
13/15 anonim válasza:
Komolyan, akárhányszor felnézek ebbe a kategóriába, csak megerősítést kapok hogy mekkora agyhalottak az emberek.
Amúgy ha megtetted és szerinted nem gond akkor minek írsz ide? Dícséretre vársz vagy mi?
Anyádnak is bele kellett volna nyomnia a pofád amikor beszartál
14/15 anonim válasza:
#13 egyre jobban látszik az értelmi színvonalad. És itt csak te hőbörögsz, én röhögök az ilyen agyhalottakon. :)
15/15 anonim válasza:
Már csak az érdekel, és most mivel áll bosszút?
Mert ha semmivel, akkor mégsem bosszúból pisilt oda.
Ha másvalamivel, akkor sehova sem jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!