Miért baj, hogy nem szeretem a macskákat?
Addig nem baj amíg nem bántod őket.Amúgy lécci ne mond őket hálátlannak.Mert lehet hogy azért nem jött haza mert :elütötte egy autó,elkapta egy kutya, bezárták valahova...
És írtad hogy az egyik macskád beteg lett (lehet hogy megmérgezték)és elment. Igen minden bizonnyal azért ment el hogy meghaljon.Gondolj bele hogy vajon miért ment el miért nem feküdt le a kertben és halt meg ott,szerintem azért mert nem akar szomorúságot okozni neked mert szeretett. Az én macskámat egy kutya megszorongatta ,vittük állatorvoshoz de nem tudott segíteni neki ,adott érzéstelenítőt és hazavittük a cicát.Ő tudta hogy eljött az ideje,alig bírt már menni de átugrott egy 2m magas betonfalat hogy ne nálunk haljon meg.De mivel olyan gyenge volt nem tudott messze menni,megtaláltuk(meghalt) és eltemettük.Úgyhogy nagyon sok ok van arra hogy miért nem jött haza.
A cicák nem azért tűnnek el, mert hálátlanok, hanem azért, mert valami bajuk esett, vagy valaki befogadta őket. Az eltűnésük oka legtöbbszőr a gazdi maga. A cicák genetiakailag kódolva vannak, azaz a párzásos időszakban a kandúrok több négyzetkilométert is képesek bejárni. Ez idő alatt rengeteg veszély leselkedik rájuk. Tanácsolt az ivartalanítás...
Az én cicáim lakásban tartott cicák, és érdekes mód egyetlen egy helyre, azaz az alomba piszkítanak.
Kommenteket olvasva látszik hogy vagy nem értenek a macskákhoz vagy pedig nincsenek tisztában az macska tartással.
Kezdjük azzal hogy a macska az kurvára leszarja a gazdát a Macska helyhez ragaszkodó ha nem adsz neki kaját akkor szépen lassan odébbáll. És mellesleg eléggé válogatós mert az se mindegy hogy milyen macskakaját adsz neki például az enyém nem hajlandó megenni a száraz macskakaját csak ha nagyon rá kell fa nyalódnia.
Aki macskát szeretne tartani azzal legyen ezekkel tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!