Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás utáni teendő?

Ivartalanítás utáni teendő?

Figyelt kérdés

Ma délután lett mind 2 cicám ivartalanítva. Azóta össze vissza mennek. Vagy fekszenek alszanak. Inni enni tegnap este óta nem kaptak.

Nem is kellett nekik még. Az egyik ment az álomba a dolgát végezni.

Az egyikre adtam gallér de szerintem a másiknak is kell majd mert piszkálja.

Nem tudom bekötni szabad e a sebet mert a gallér az valami katasztrófa. Mennyi idő míg újra normálisak lesznek? És enni inni mikor fognak?

2020. okt. 26. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Én is csak holnap adnék enni.Itt van a leírás a ruháról:

A ruhát rugalmas anyagú zokniból, vastag pamut harisnyaszárból, vagy kardigán, ill. hosszúujjú póló ujjából készíthetünk: az előre levágott ruharészletbe először 2 lyukat vágunk a mellső lábak részére, majd a ruhát a macskára húzzuk, mellső lábait a 2 lyukon kihúzzuk. A hátulsó lábak helyén szintén vágunk 2 lyukat, és a lábakat itt is kihúzzuk. Végül a farok felett vágunk lyukat, és a farok kihúzása után a felesleges , túlnyúló ruharészeket levágjuk. Javasoljuk, hogy a ruhát már a műtét előtti napokban készítse el, hogy a beavatkozás előtt már felpróbálhassa, illetve megszokhassa kedvence.

Itt képek is vannak:

[link]

2020. okt. 26. 20:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Raktam rájuk gallért. Amint megláttam hogy piszkálják már vettem is. Csak szörnyű mennyire nem tudnak benne menni. Mindennek neki mennek.

Pici vizet nyomtam a szájukba de maguktol nem mentek inni. Enni sem esznek. Probáltam konzervet hogy pár falat hátha de nem ettek. Így hagyom őket. Reggelre hátha jobb lesz. Most alszanak.

2020. okt. 26. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Jól tetted, ha rájuk raktad, de úgyis az a legjobb, ha alszanak.

Reggelre úgyis hallod, hogy dirr durr mindennek neki mennek vele. Sajnos gallérban inni sem nagyon tudnak, én is utálom.

Kaja legyen nekik kint, mert hajnalban lehet, hogy keresni fogják már.Sőt biztos.

2020. okt. 26. 21:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Az egyik evett kicsit. A másikba 1-2 falatot tudtam eröltetni. Inni sem ittak. Fekszenek csak. Olyan mintha félnének tőlünk. Az egyik bele pisilt az ágyba is.

Mikor lesznek olyanok mint régen??

2020. okt. 27. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ez teljesen normalis. Par nap, es minden oke lesz. Nekem is nagyon nehez volt nezni, ahogy a macska olyan kis esetlen volt ivartalanitas utan, de en arra gondoltam, hogy ezerszer inkabb ez, mint mondjuk egy daganatban vagy gennyes mehgyulladasban elveszitsem ot.
2020. okt. 27. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15 teljesen igazad van

Az én cicám is állandóan szült, mielőtt hozzánk került. Onnan derült ki, hogy a doki szerint nagyon meg voltak nyúlva a méhszalagjai szegénykémnek.Én mindenkiét ivartalaníttatom, még a szomszédokét is.

Minden rendben lesz, pár nap múlva rohangászni fognak. Nem baj, ha nem esznek még. Éjjel lehet, hogy felkeltek inni, csak nem vetted észre. Bizonyára fájdalmaik vannak még, ha nem adott a doki fájdalomcsillapítót, esetleg lehetne kérni tőle.

2020. okt. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!