Ivartalanítás utáni teendő?
Ma délután lett mind 2 cicám ivartalanítva. Azóta össze vissza mennek. Vagy fekszenek alszanak. Inni enni tegnap este óta nem kaptak.
Nem is kellett nekik még. Az egyik ment az álomba a dolgát végezni.
Az egyikre adtam gallér de szerintem a másiknak is kell majd mert piszkálja.
Nem tudom bekötni szabad e a sebet mert a gallér az valami katasztrófa. Mennyi idő míg újra normálisak lesznek? És enni inni mikor fognak?
Holnapra alusszák ki az altatószert, kb. 24 óra, mire teljesen kiürül a szervezetükből. Enni ma ne is adj nekik, majd holnap, ha már látod, hogy teljesen maguknál vannak.
Nálunk a doki bekötve adja ki az állatokat, sajnos a legtöbb helyen nem így csinálják. Azt mindenképpen meg kell akadályozni, hogy a sebet piszkálják. Gallért helyett lehet kapni ilyen ruhát, mely a teljes testüket fedi, mint egy body. Ha nehezen bírják a gallért, ezt is meg lehet próbálni.
Szerintem a ruhát próbáld meg, és enni nem tudom mit szoktak kapni általában de ilyenkor a konzervet szoktak javasolni de azt is csak holnap reggel.
Én vizet raknék ki mivel a műtét előtt sem ittak, biztosan szomjasak már.
Szia, rendes vagy, hogy ivartalanítottad a cicákat.
Ha nincs gallér, az sem gond, csak nehogy szétcincálják a varratukat.
Az én cicáim kaptak a sebükre ragtapaszt, hosszában és keresztben, egy ideig elvannak, amíg azt lebontják. Egy hét a varratszedés, addig kellene megoldani, hogy ne bűvészkedjenek a varratokkal.
Egy kötött pulcsi ujját le lehet vágni és ráhúzni a cicák hasára, az is sokat véd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!