Szerintetek tartsak macskát vagy ne?
Értelek, köszönöm!
De máskor azért így írj először mert azt hittem egyből letámadsz stb..:)
De aranyos vagy.
Nem nagy dolog ám, ha van penzed, orvoshoz is tudod vinni.
Nem mindig tombolnak ám.
Főleg ha még van mutve.
Majd egy idő után azt veszed észre, hogy nem nyujtod ki a lábad, hogy onagysaga elférjen az ágy végén.
Vagy arrébb rakod a fejed mikor a parnan alszik csak hogy ne keljen fel.
Ahh, ilyenek ezek.
Egyébként ja, tudnak sok kárt okozni, de ha ranezel, hidd el, hogy nem lehet rájuk haragudni.
Az én tapasztalatom, hogy a kandurok műtét után sokkal bujosanbbak mint a csajok.
Szóval amikor idősebbek már.
Hol idegbajoskodom? :D...
de komolyan nem értettem a kérdést.
miért szükséges mindennáron elköltözni a szülöiháztól ha senki senkinek a terhe? Mi köze ennek a cicához? Cica kérdés volt a téma! nem lakás és albérlet...
Mondjuk a "miért mennék, jól elvagyok" és a "ki tudja mi a franc fog lenni 5 vagy 15 év múlva" - ezek kicsit ütik egymást, nem? :)
Pedig amúgy nagyon jó #13 felvetése!! Azért pont 15 évet írt a válaszoló, mert az egy átlagéletkor macskánál. Ha most befogadsz egy cicát, kb 15 évig felelős leszel érte.
Tudod hány macskát kínálgatnak pl. FB csoportokban, hogy jajj, költözöm, nem vihetem magammal, jajj jön a gyerek, nem maradhat a macska, jajj allergiás a vőlegényem, stb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!