Segítség lány macska név ötletekben?
Figyelt kérdés
Hamarosan érkezik hozzám egy nagyon aranyos kislány cica és addigra szeretném ha lenne neve is. Én nem nagyon hiszek ebben, hogy "mikor meglátod és nálad lesz akkor úgyis beugrik a név" dolog, mert volt pár állatom a cicus előtt és eddig egyszer se ugrott be frappáns név. Gondolok itt ilyenre mint, kajára emlékeztető, görög istenes is akár mert imádom a görög mitológiát, átlagos cica nevek is jöhetnek. Vagy bármi ötletes amit ti is adnátok egy aranyos, játékos és ilyen szürke és fehér színű macseknak aki lány :D.2020. okt. 1. 22:19
12/21 anonim válasza:
Görög istenek kapcsán rögtön a Héra név ugrott be. :)
De szerintem cuki név a Maja is (vagy akár Maia, ha a görög isteneknél maradunk)
De a Neko is cuki, ami a macska japánul. :D
Luna? Latinul Holdat jelent, ami utalhat arra, hogy kis fehéres-szürkés a bundája. :)
Vaaagy Mina, Hina, Lili, Lola?
A Pisze is aranyos név szerintem.
Ennyi ugrott be hirtelen. :)
13/21 A kérdező kommentje:
Gorog istenek kozul 12 olimposzi istenre gondoltam :D mint aphrodite es tarsai :)
2020. okt. 2. 00:45
14/21 anonim válasza:
Szidónia/Sydney/Cindy/Cinti(a) :) Nekem most hirtelen ez ugrott be. Illetve, ezek. :) a Sydney az Szidni, a Cindy meg Szindi; a Cintia meg Cintia, vagy Szintia. :):) Ezek hasonlóak egymáshoz. :):)
15/21 anonim válasza:
*beceneve meg pedig lehetne Szinci. :):) Az cuki:):):)
17/21 anonim válasza:
Ha szürke akkor Cirmi, ha fekete akkor Kormi :)
Ha határozott lesz a kis hölgy, és nagyon görögöset akarsz, akkor esetleg Gorgo (Leonidasz spártai király feleségének a neve volt)
20/21 anonim válasza:
Nekem volt egy világosszürke-fehér foltos lánycicám, aki imádott puszilkodni, így a neve Puszi lett.
Bár sokan ßuzi-nak értették szegényt :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!