Sziámi cica miért tépi szét a dobozt?
Ez a megadott életkor ez mi az isten akar lenni?
Amúgy a válasz egyszerű: játszik. Gyakori. Örülni kell neki, hogy kartondobozt szeret aprítani, és nem tévé kábelt, fülhallgatót vagy korondi vázákat.
Akkor meg vagyunk nyugodva. Fiatalabb koromban, amíg a szüleimmel laktam, mindig volt 1-n macskánk, de azok ilyet nem csináltak. Legalábbis nem láttam tőlük, ezért kicsit szokatlannak találtam. De akkor látom, hogy teljesen normális.
Az mondjuk tényleg jobb, mintha a bokámat rágná.
Az én egyik cicám is pont ezt csinálja. Én erre azt szoktam mondani, hogy "fészkel". Lehet, hogy azért aprítja a kartont, mert szeretne puha, kényelmes fekhelyet csinálni magának. Vagy hiányzik neki, hogy valamit széttépjen, marcingoljon. Ki tudja, mi jár a fejében ilyenkor, sokszor én sem értem a macskáimat :)
Amúgy már elég sok cicánk volt gyerekkorom óta, de eddig ő az egyetlen közülük, aki kartondobozokat aprít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!