Miért nyávog állandóan a macskám?
Figyelt kérdés
Ránézek nyávog, kimegyek hozzá nyávog, szalad hozzám, és bújik. Nem éhes, nem szomjas, foglalkozni foglalkozom vele eleget. Nagyon aranyos, de néha már kicsit sok, hogy bennt hallom, hogy kinnt nyávog.2010. aug. 7. 14:49
11/13 A kérdező kommentje:
gondolj arra mennyire szereted :)
2010. aug. 7. 17:11
12/13 anonim válasza:
Nekem hím macskáim vannak, az egyik képtelen befogni, evés után is nyávog :D Ha semmi baja nincs, akkor is nyávog. Szerintem te se törődj vele, egyszerűen csak szeret nyávogni :)
13/13 anonim válasza:
az én macskám 6éves kandúr mindig is anyuci kedvence volt...vele az a helyzet idézem:Ránézek nyávog, kimegyek hozzá nyávog, szalad hozzám, és bújik. Nem éhes, nem szomjas, foglalkozni foglalkozom vele eleget. ez nem az ivarzás miatt van mert 6éven át éjjel nappal télen nyáron 0-24ig nem ivarzik..:D:D vannak ilyen cicák...nagyon sok ember idegesít az én barátaim sem bírják általában de nem is kell..nekem ő az életem és ha valaki nem bírja így elviselni az nekem sem kell..én így szelektálok:D és jó érzés mikor róla beszélnek és csodájára járnak:D viszont a te cicád még csak egy éves úgyhogy nála lehet hogy van valami orvost midnenképp javasolnék de ha azt mondja nem talált semmit akkor ne aggódj tényleg nincs semmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!