Miért nyávog állandóan a macskám?
Figyelt kérdés
Ránézek nyávog, kimegyek hozzá nyávog, szalad hozzám, és bújik. Nem éhes, nem szomjas, foglalkozni foglalkozom vele eleget. Nagyon aranyos, de néha már kicsit sok, hogy bennt hallom, hogy kinnt nyávog.2010. aug. 7. 14:49
1/13 A kérdező kommentje:
lánycica, egyéves, tavasz óta csinálja :)
2010. aug. 7. 14:51
2/13 anonim válasza:
Vidd el dokihoz és ő fel fogja írni neki az Antinyau-t. Ezt add neki, de vigyázz ne túl sokat, mert akkor ugatni fog :)
3/13 Harrr válasza:
Szúratná a fosóját :DDDDDDDDDDD Ne örülj nem veled. Csak tüzel :D
4/13 anonim válasza:
Ivarzik valószínüleg,ilyenkor nem találják a helyüket szegénykék.
Javaslom az ivartalanítást,az én kandúrom már egy éve meg lett műtve és a lány cicám is ivartalanítva lesz.
Így nem kínlódik szegény és te sem a nem kívánt almokkal.
5/13 anonim válasza:
Elkapta a nyaubetegséget, bezonyám!
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg tüzel, és nincsen párja. Vagy ivartalaníttasd, vagy keress neki párt. (Egy állatorvos)
7/13 A kérdező kommentje:
de folyamatosan tüzel? amúgy azóta csinálja ezt mióta eltűnt a testvére, de nincs egyedül
2010. aug. 7. 15:02
8/13 anonim válasza:
Igen, sajnos kisfiúra vágyik! Az enyém is folyton ezt csinálta, már megőrültem tőle. Ivartalanítattuk, így a helyzet megoldódott.
9/13 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2010. aug. 7. 15:08
10/13 anonim válasza:
nekem fiú cicám van, 3éves és kb.1éve be nem fogja... pedig ivartalanított fél éves kora óta..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!