Hosszabb útra hogyan oldod meg a macska szallitasat?
Mi az a tulajdon képen? Nem értem... Vagy arra gondoltál, hogy tulajdonképpen? 🤔 Egyébként beszéltem vele és azt üzeni, hogy mindenképp irjam le, hogy nyald meg a jobb hátsó mancsát...
Nem értem, ha valaki nem tud vagy nem akar érdemben válaszolni, akkor minek ír?
Kérem, hogy az válaszoljon, aki nem agyonverni akarja a macskát meg ilyesmi, hanem pl van gyakorlata/tapasztalata abban, hogy tudja A-bol B-be szállitani a cicát.
Köszönöm!
4-5 orát kibir evés ivás nélkül (ha nincs tul meleg)
Arra figyelj, hogy indulás előtt ne legyen semmi a beleibe, mert ha nem birja visszatartani (és a stresz miatt elöfordulhat) az kellemetlen.
Én olyan nedves macskakaját vinnék, amin sok víz van (nem aszpik!!), azzal a folyadékot is pótolja, és enni is eszik közben.
Szerintem nem fog wc-zni, a mi macskánk a 6 órás úton se wc-zett, de ha viszel almot és alomtálcát, illetve pórázt neki, félúton megpróbálhatod rátenni, hátha kell neki. :)
Én is azt javasolnám, hogy az út előtt ~2 órával ne kapjon már enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!