Kb 10-15 kiscica szállítása 1500 kilométert,hogyan? Tetőcsonagtartóban?
Tetőcsomagtartóban??? Az állatkínzás.
Szállítóbox a kombi csomagtartójában ill a lehajtott hátsó ülésen
Amúgy minek ennyi macskát szállítani?
TETŐCSoMAGTARTÓ?! Ez valami vicc?!
Ahogy az előző is írta, szállítóban egy tágas csomagtartóban vagy lehajtott hátsó üléseken
Ne bántsátok már, nem tudja ezért kérdezte meg!
Az a legnagyobb baj a tetővel, hogy ha hideg van ha meleg, ki vannak téve az időjárás viszontagságainak és ettől komoly bajuk lehet!
Mindenképp a járművön belül, dobozban, amibe be lehet látni, ha neadjisten bármi gebasz lenne. Pokróc, vagy valami puha legyen nekik betéve. A megállók jó ötlet, enni inni, de akkor wcre is kell majd menniük, ezt is meg kell oldanod valahogy, mert egymás ürülékében fognak pár óra után utazni :( Legyen szerintem egy almos doboz is, valahogy összekötve a kettő, hogy bele tudjanak menni bármikor.
Értem, akkor a tetőbox kilőve...
1-es annyi a sztory, hogy nagyinéknál meg a szomszédságában sok a kiscica, és ott az a hülye szokás, hogy ha nem kerűl gazdi, akkor fogják őket és pár falúval arrébb elszórják őket, bedogják más kapuján meg ilyenek, régen a bekötött zsák meg a folyóba dobást is alkalmazták, ez szerencsére már nem szokás...én meg kint dolgozom, és itt sokan szeretnének cicát,barátaim, kolegáim és azok ismerősei, ha 50 et hoznék annyinak tudnék gazdát keríteni.
Igen, a wczést csak alommal tudnám mególdani.
3-as vagyok. Ez viszont igazán rendes dolog tőled :) Egyedül utaznál? Az jutott eszembe, hogy pl kutyáknak való szállító dobozból, ha van kettő, akkor vághatnál bele ajtót, és az egyik dobozba tudsz tenni almosládát, a másikba pedig a plédet, játékokat. Más doboz is jó lehet, csak ne tudjanak kiszökni belőle.
Szurkolok :)
Na, akkor inkább NYUGODT hangnemben foglaljuk neki össze, hogy mi fog kelleni ehhez az egész művelethez. A szállítás része ki lett tárgyalva. Én úgy tudtam, hogy csak repülőn utazáshoz kell az útlevél, ami egyébként nem nagy dolog, állatorvos, időpont, kapnak chipet, veszettség ellen oltást, megnézik őket, regisztrálják a rendszerben, és kész. Akiknek viszed nyilván vinnék állatorvoshoz, tehát ha ezeket a költségeket összedobjátok akkor sima ügy. Olyan 3000-5000 ft/ macska.
A további hivatalos menetét én nem tudom ennek, de támogatom a kérdező ötletét, mert még ha országos hatalmas falusi macskasors változást nem is hoz, legalább ezek a cicák jobb helyre fognak kerülni.
Útlevél mindenképpen kell mivel Erdélyből hoznám őket,és köteledhetnek a határon.
Ketten utaznánk :)
Ha az ismerőseid annyira akarnának macskát, tele vannak a menhelyek, onnan is fogadhatnának örökbe. Lassan kiscica szezon van, minden menhely tele lesz velük.
Hidd el, senkinek nem fog kelleni, ha behozod őket. Az ilyen embereknek csak a szája jár, aztán ha odaállítasz egy macskával, majd közli, hogy most nem alkalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!