Cica szállítása vonaton?
Nem tudom, azóta sikerült-e valami. A kosárral vigyázz. Átmenetileg nem rossz, nem arról van szó, de a zajtól esetleg megijedhet a cica, és ha nagyon kétségbeesetten próbál menekülni a kosárból ijedtében, esetleg megsínyli a fonott kosár zárja, ajtajának rögzítése. Esetleg erősítsd meg dróttal, ha végül amellett döntesz. Az enyémet először busszal vittem el az állatorvoshoz, és én hülye ráadásul a motorra ültem (busz motor fölé). Kétségbeesetten próbált szabadulni, borzasztó látvány volt. Tehát itt fontos az, hogy az a szállítóeszköz lehetőleg stabilan zárjon.
Ha még nem késtem le róla, akkor Lidl-ben és Pennyben is szokott lenni szállítókosár (hagyományos szállítóbox) kétezeregynehányszáz ft körül, nagyon jó áron, ha az esetleg van arrafelé.
A négy óra az elég sok, ezért jó lenne valami igazi szállító, ha véletlen csak kartondoboz lesz, az legyen nagyobb, és lyukakat kell rá vágni szellőzni, és a négy óra alatt muszáj leszel kinyitni, különben megfullad.
Én azt csináltam (fél óra vonatútról hoztam az én cicámat), hogy egy ketyegő órát (csörgőórát) tettem a dobozba. Ezt egy régi kutyás könyvben olvastam, hogy az anyaállat szívverésének hangjára emlékezteti a kölyköt. Bevált a dolog, rá volt gyógyulva az órára, mikor kinyitottam a dobozt. Hosszú útra tenni kellene be egy ruhát, valamint valami tálcafélét is alá, mert lehet, hogy esetleg odapisil. Valamint vízzel készüljél, hogy meg tudd itatni. Remélem, nem kapjátok ki utazáshoz a 37 fokot, amit megint ígérnek. Szabályosnak a MÁV-tól szabályos, ha nem szennyezi a vonatot, a többi utast, és nem veszélyeztet senkit. Utóbbit esetleg a cukisággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!