Mitől van ilyen csunya szögletes feje a mcskának? Valami elfajzott egyed?
2020. szept. 23. 15:19
11/19 anonim válasza:
Kedves kérdező,mint azt az első válaszomban is leírtam teljesen normális macska feje van,nem kell lepontozni azt akivel nem értesz egyet.
12/19 A kérdező kommentje:
Bármilyen fájó vagy hihetetlen dolog, de ezek szeeint nem csak én gondolom ezt egyedül.
2020. szept. 23. 16:09
13/19 anonim válasza:
Ugye emiatt nem bántottad... ?
14/19 A kérdező kommentje:
Nem bántom. Alapból is vadabb fajta. Csak kajálni jár haza.
2020. szept. 23. 22:30
15/19 anonim válasza:
Normális feje van, szögletes pont nem, épp tanulmányozod az állatokat?xD
16/19 A kérdező kommentje:
Na majd holnap lefényképezem a másik macskát..
2020. szept. 23. 23:57
17/19 anonim válasza:
Szegény cica, ha tudná, hogy eszélsz róla... :( Teljesen normális feje van, nagyon aranyos.
18/19 anonim válasza:
Ha valaki megmutatná ezt a képet és azt mondaná, hogy keressem meg mi nem stimmel a macskám, ki nem találnám, hogy szögletes a feje. Szerintem teljesen átlagos.
19/19 anonim válasza:
Szép, kerek fejecske. Lehet, hogy te a keleti macskákat preferálod. hosszú sovány pofi, nekem még a maine coon sem jön be, nagy a pofija, szerintem szögletes és szigoru. A tiéd egy igazi európai rövidszőrú cicó, kerek fejecskével és nagyon cuki. Nézd meg jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!