Mi a véleményetek egy 8 szögletes akvárium berendezéséről, szépségéről?
az lenne még rusnya akvárium D:D:D::D egyik oldalra koponya nem ? :D::D:
jó lenne tudni, h mekkora. a halaknak az alapterület számít így valószínű csak kisebb halaknak lesz alkalmas. ha neked tetszik akkor jó, úgyis te fogod nézni. berendezni mint bármelyik más akváriumot.
kedves #2, több akváriumom is van, és eddig még mindenki megcsodálta őket, hogy fantáziadúsan vannak berendezve, és senki sem mondta, hogy rusnyák lennének
bár koponyát valóban nem tartok bennük én se
mert dilettánsok látták, valamire való akvarista a természetet próbálja másolni, nem giccses tenger...
lásd:
egy szelet a tanganyika tóból.
kerti tónak tökéletes lenne, akváriumnak számomra színtelen és sivár.
az akvárium nekem egy víz alatti mesét jelent, egy megvalósult színes, pazar csodavilágot, amiről a Nagy Korallzátonyról bemutatott filmek, meg az Ariel, a kis hableány meséje jut eszembe.
És ez nem giccs, hanem mese és varázslat.
Természetet másolni meg az tud, akinek van kellő pénze és helye hozzá, mert egy 25 literes akváriumban ez nem működik.
ezt a mese világot nem tudom hova tenni továbbra se,már ne haragudj , de ritka nagy bohóc vagy :P
tessék további "sivár" biotop akváriumok:
nincs benne műnövény, csakis igaziak, és 25 literen működik komplett ökszisztéma csigákkak, férgekkel, rákokkal, halakkal évek óta úgy, hogy tvaly már be kellett indítani egy második akváriumot, mert olyan sok kis halam született.
A díszlet is teljesen természetes, kagylók, fatörzs, kókuszhéj, sziklák, színes folyami kavics, egyedül a korall polyetilén, mert ugyebár abból nem lehet igazit venni.
Évek óta nem kell se növényeket, se állatokat vennem, mert minden él és virul, és semmi jele, hogy bárki rosszul érezné magát.
Sőt, olyan narancs, meg aranyszínű guppikat "sikerült kitenyésztem akaratlanul is, amilyet sehol nem veszel boltban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!