Tetratec külső szűrő szögletes patkó alakú csövét milyen módon lehetne kicserélni gömbölyűre? Hogy jobban lehessen tisztítani.
Hová lett a hozzászólásom? :O Szerepel a kérdés a megválaszoltjaim közt, de nincs itt a válaszom! Cenzúra!!??
Pedig nagyon jó kis hozzászólást írtam. :(
Utolsónak: másold be onnan légyszi, minden tanács érdekel.
Köszi
A madzagos tisztítást nem nagyon vágom, hogy tolod át rajta?
Az volt a lényeg, hogy szerintem az atman cf-1200 ki- és befolyója jó lehet hozzá (csak rá kellene keresni, hogy hol és mennyiért lehet beszerezni), meg hogy akril csőből lehet hajlítani:
Jó az az akril csöves hajlítás, kicsit macerásnak tűnik, de ha nem kapok hasonló csövet, megpróbálom.
3 naponként kell kifújni a csövekből a koszt, mert szinte 0 lesz az áramlás. Nem tudom hol akad el, a szűrő nem olyan koszos hogy ezt csinálná. Meg nem is jó ilyen sűrűn tisztítani a bacik miatt. Ezért gondoltam a szögletes csövek kiváltására. Van ötletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!