Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Érezted úgy olykor, hogy a...

Érezted úgy olykor, hogy a macskád értelmesebb és jobb társaság, mint sok ember?

Figyelt kérdés

Egyre többször érzem ezt. Elegem van az emberek üres kérdéseiből, amit csak azért akarnak megtudni, mi a válasz, hogy utána kibeszéljenek. Az állandó bunkózásból. A probléma traktálásból.. pletykálásból, hogy nem érdekel a nyomora vagy a gonoszkodása/szemétkedése, de csak mondja és én vagyok a bunkó,ha megkérem hagyjon evvel. Mikor kb a nagyon szűk rétegen vagy családodon kívül mindenki tehet egy nagy szívességet...

Ilyenkor arra gondolok, hogy alig várom, hogy hazaérjek és leüljek játszani, szeretgetni a macskám . Olyan ez, mint a nap fénypontja.

Érezted már ezt?

2020. szept. 17. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Mindig
2020. szept. 17. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Hm...nekem is van családom, vannak barátaim, de mégis úgy érzem, hogy a kutyám és a macskáim sokkal értelmesebbek, mint a legtöbb ember akivel munkában, az utcán vagy a Gyakorin összefutok.
2020. szept. 18. 08:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem értem, akinek nincs háziállata, miért válaszolt (?).

9-es, nagyon jól fogalmaztál, nem tiszted véleményt mondani rólam, hiszen nem ismersz, nem vagy velem napi szinten kapcsolatban. :)

Természetesen van családom, gyerekek, stb.,egymás támaszai vagyunk. A kérdés arra íródott ki, mikor az ember egy hangot nem szól az emberek /kollégák általános nyegleségére, tahó viselkedésére, aztán egyszer csak elég lesz. Betelik a pohár, hogy egyesek miért gondolják, hogy ilyen viselkedést megengedhetnek. (?) mikor valaki azt hiszi, hogy ő sz.ta a spanyolviaszt. És vadidegenként, akár a boltban is bepofatlankodik a gyerekem elé a sorba, mert ő megteheti.

Mindenki nagyon jól tudja miről van szó. Több példát nem is mondok.

Tehát a véleményem továbbra is áll ennek fényében, van az a pont, amikor ezektől az emberektől mérföldekkel értelmesebbnek tartom a macskámat.

Köszönöm azoknak, akiknek átment a lényeg és ehhez mérten ítélkezés nélkül válaszoltak!

2020. szept. 18. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező, kár ezen mérgelődni, hiszen látod itt is ez megy, csak talán még rosszabb formában.

Az a szerencse, hogy a macskáim ezeket nem értik és nem is foglalkoznak vele, hiába mesélem Nekik. Feszt dorombolnak és dörgölőznek ilyenkor, mert érzik, hogy valaki csak fel akart bosszantani. 😊

2020. szept. 18. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

Az ilyen emberekkel szóba se szoktam állni, max lekeverem őket modoros sablon válaszokkal és megyek a dolgomra. Egy idő után lekopnak.

Erre a szintre amúgy még nem jutottam el, bár átérzem a problémád :) Én is szeretem meggeggyülni a kis szőrcsimbókom 😊 Megnyugszom tőle

2020. szept. 18. 18:54
 16/17 Sjsjyj ***** válasza:
26%
Én azt szoktam érezni hogy a kutyám jobb tarsasag
2020. szept. 19. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
Én azt szoktam érezni, hogy a macskám figyel rám, az emberek még nem. Pl. mikor megszűnt a munkahelyem vagy egyedül töltöttem a karácsonyt, senki nem hívott fel. Jólesett, hogy a cicám ott dorombolt mellettem, nyilván nem beszélhettük ki a cég bedőlését meg a családtagok halálát, de egyszerűen mellettem volt, nem játszani rohangált el akkor, és ez sokat jelentett nekem.
2021. jan. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!