Érezted úgy olykor, hogy a macskád értelmesebb és jobb társaság, mint sok ember?
Egyre többször érzem ezt. Elegem van az emberek üres kérdéseiből, amit csak azért akarnak megtudni, mi a válasz, hogy utána kibeszéljenek. Az állandó bunkózásból. A probléma traktálásból.. pletykálásból, hogy nem érdekel a nyomora vagy a gonoszkodása/szemétkedése, de csak mondja és én vagyok a bunkó,ha megkérem hagyjon evvel. Mikor kb a nagyon szűk rétegen vagy családodon kívül mindenki tehet egy nagy szívességet...
Ilyenkor arra gondolok, hogy alig várom, hogy hazaérjek és leüljek játszani, szeretgetni a macskám . Olyan ez, mint a nap fénypontja.
Érezted már ezt?
3as éppen ezért írtam, amit..Velem nincs semmi baj... Az emberek vannak tele rosszindulattal...
Gondolom ez a sor elkerülte a figyelmed :
"Mikor kb a nagyon szűk rétegen vagy családodon kívül mindenki tehet egy nagy szívességet..."
Na pont az ilyen típusú emberek miatt, (tisztelt a kivételnek), érzek így, akik válaszoltak és ahogy. Köszi a megerősítést.. ☺️
Nem, nem éreztem hogy a macskám értelmesebb vagy jobb társaság lenne mint az emberek többsége. Pedig imádom, kényeztetem, játszom vele és van olyan érzésem ő a főnök. Ráadásul igen csak olyan 'magánakvalóember' vagyok.
Sajnálom ha Te így érzel az emberek iránt. Nem tisztem véleményt mondani Veled kapcsolatban mert nem ez volt a kérdésed. :)
#6 " őszintén és érdek nélkül szeret"
Ja persze, mert szerencsétlen állatnak nincs is más választása. Te eteted, gondozod, rád van utalva. Még szép hogy kinyalja a valagadat ezért.
Ahhoz meg már kevés vagy, hogy meg tudd védeni magad a gonosz emberektől, akik nincsenek rád utalva hogy kedvesek legyenek veled. Te sem vagy velük az, ezért kell a háziállat, mert téged utálnak az emverek, és te is őket. Saját csapdádba vagy, de olyan buta vagy, hogy rá sem jössz erre nem hogy magadtól, még másoktól sem jut el a tudatodig a hülyeséged.
És sajnos erre megy a világ, az állattartók szinte mind ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!