Hogyan tudnám leszoktatni a macskát arról hogy az étkezőasztalt használja fekhelynek?
Figyelt kérdés
Fél éves a kandúrom, de nem akarha megtanulni hogy az asztal az neki tabu. Mikor főzök ott van velem de ahogy hátat fordítok már az asztalon van. Ha kizárom a konyhából akkor pedig jó hangosan nyávog. Próbáltam már határozott nemmel, néha picit rásuhintottam a fenekére de sehogy se érti. Kinek mi vált be?2020. szept. 13. 08:57
11/17 anonim válasza:
Enyém is heverészett rajta, sok mindent kipróbáltam, kevés sikerrel. Végül feladtam, hagytam. Pár nap után soha többet nem ment fel, rájöttem, hogy a szenya csak ugráltatni akart. :)
12/17 anonim válasza:
Az én cicám sosem ment az asztalra, mindig lentről magyarázott....Gondoltam én. Aztán észrevettem, hogy meg van rágva a mosogatószivacs és egyik éjjel, mikor mosdóba mentem a macska a szekrény tetején volt.
Felmennek ezek mindenhova :D Kis majmok. Imádom őket :)
13/17 anonim válasza:
no igen. én is abban a hiszemben voltam, hogy nem mászik az asztalra. egészen addig, amíg egyik éjszaka az asztalon nem felejtődött a süti...
14/17 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én már meg sem próbálom ilyesmikről leszoktatni. A mászás, mindenre felugrálás egyszerűen annyira élvezetes, természetes viselkedés számukra, hogy annyit megérdemelnek, hogy békén hagyjam őket ezért ha már a kinti lét örömeitől megfosztom őket.
15/17 anonim válasza:
Én úgy szoktattam le, hogy telibevertem párszor. Tényleg működik, ahogy korábban írta valaki!
16/17 anonim válasza:
Én az ablakpárkányról nem tudtam az istennek se leszoktatni őket, folyamatosan leverték a virágokat. Aztán elgurult a gyógyszerem és ragasztottam fel kétoldalú ragasztószalagot. Egyszer ragadtak bele, utána soha többet nem mentek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!