Aranyeső vázában étkezőasztalon mennyire jó ötlet 17 hónapos mellett?
Figyelt kérdés
Most csak oda raktam az étkezőasztalra váza nélkül nem tudom merjem e díszletként használni mert a gyerek is asztalnál eszik és mindig felmászik.2020. márc. 11. 15:28
1/16 A kérdező kommentje:
Hálószobában is van fent a szekrény tetején azt nem éri el
2020. márc. 11. 15:34
2/16 anonim válasza:
Akkor a gyerek miatt semmit se lehet kitenni és mindent 3 méter magasra teszel? Nekem is 18 hónaposom van de nincs elzárva tőle semmi törékeny dolog se. Meg kell tanítani neki hogy nem mászhat fel az asztalra es ennyi.
3/16 anonim válasza:
Nem az aranyeső a baj, hanem, hogy az alig másfél éves gyerek az asztalra felmászik. Ha megneveled, akkor bármit kint hagyhatsz, nem fog kárt tenni benne.
4/16 A kérdező kommentje:
Az ördög sosem alszik alapon nem akarok plusz forrást ami veszélyes
2020. márc. 11. 15:42
5/16 anonim válasza:
Felénk mondjuk nem mászik a gywrek az asztalra, így nem lenne veszélyforrás egy váza virág.
6/16 anonim válasza:
Az ördög nem slszik alapon a forró ételt is magára rántja? Ne engedd az asztalra mászni, ennyi.
7/16 anonim válasza:
A konyhakéseket is a szekrény tetején tartod?
Tanítsd meg a gyereknek h ne másszon az asztalra! Ez alap dolog. Vendégségbe ha mentek, ott se pakolnak majd el mindent a házigazdák
8/16 anonim válasza:
Az aranyeso mergezo.
En inkabb felnek attol h megeszi
9/16 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is utolsó
2020. márc. 11. 22:00
10/16 anonim válasza:
8!
Hogy eszi meg? Az étkező asztalon van. Nem kell engedni a gyereket az asztalra mászni , máris esélytelen, higy megegye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!