Hogy hívják a cicádat?
Lajos, a vörös cirmos. Teljes neve: I. Pomerániai Pimpum Lajos Főherceg. Miért? Mert tesóm így nevezte el, eredei neve Freyja volt, mert azt hittük lány, fiú korában Artúrrá avanzsált, majd végül átkeresztelődött Lajossá, ez maradt. Antiszoc, nagyon ritkán bújik, de akkor nagyon, tisztes távolságban mindig ott van velünk. Kalandor, felfedező, szemtelen, pillantással gyilkol. Kis sunyi, rafinált, igazi tipikus macska.
Sanyi, egy kis fekete árva, sajnos meghalt, 1,5 csodálatos hetet töltött velünk, nagyon pici volt, nem bírta ki a kis teste.
Szofi, a dagadt, szeretetéhes tarka kislány (szürke-fehér-krém színekben). Teljes neve: I. Szirakrúziai Piszpusz Puhásza Szófia Anna Főhercegnő. Bevenevei: Szofián, Szofianna, Annaléna, Léna, Lencsi. Ő már tudatosan uralkodói nevet kapott. Hízelgő, akaratos, hisztis, mindene az evés. Mindent is megenne, a kedvence a paradicsom és a cukkini. Képes keservesen nyávogni, ha nem adunk neki paradicsomot, amikor mi eszünk (tiszteletére ültettünk Szofi választása nevű paradicsomot idény nyáron). Állandóan simogatni, szeretgetni, ölelgetni, dajkálni kell, ha nem tesszük, összehugyoz mindent is. Értelmi képességei elég szerények. Olyan hangosan purrog, mint 3 traktor.
Bocsi, de akkor miért nem Daginak hívjátok?
pl. Gyere Dagi! :)
Szimba, Felhő.
Mindkettő utcacica, 4-5 hetes korukban találtam őket. Szimba hosszú szőrű, nagytestű vörös kandúr, egy kis királyfi jellemű, nagy dumás tigriscica. Azért lett Szimba, mert már kiskorában megmutatkozott ez a sértődős Mr.Cica vonás, plusz a hosszú szőre akkor még bozontos vadcica szerű volt, nagyobb korára pedig rendesen sörénye lett a nyaka körül.
Felhőcske pici, sötétszürke, kislány cica, a bundája töve ezüstszínű, a vége grafitszürke, így néhol látszik a pettyes-cirmos minta, a farka fekete-szürke gyűrűs, pont, mint a gyűrűsfarkú makinak, plusz a pofija is a makiéhoz hasonlít. Azért lett Felhő, mert aznap, mikor hazahoztam pont olyan sötét fekete felhőből lett hatalmas vihar, mint a kiscica bundája, plusz néha úgy bepörög, rohangál, ugrál méter magasra, hogy olyan, mint egy viharfelhő.
14-es, a Felhő és a háttér sztori nagyon szíven talált. 💓
A többi név, pl Yakuza tokjo... En egy ideig a megfelelő japán nevet kerestem, de aminek a jelentese tetszett volna, az valahogy mégsem passzolt.
Az én cicum egy házi cirmos lány macska. Luna a neve. Nagyon méltóságteljes, ragaszkodó, különleges személyisége van igazi vadász, aki este elenkul be.. es (szerintem, bar mindenki elfogult a sajat allatkajat illetoen) nagyon kis szep feje van. ☺️
Egyébként a Luna jelentése "Éjszaka", "Hold Istennője".
Macskás kategóriában vannak a legnagyobb g3cik :D
Minden kérdésnél a lepontozás megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!