Milyen szőroldó pasztát tudtok ajánlani saját tapasztalat alapján maine coon cicának?
Trixi szőroldó a legjobb, abban van a legtöbb maláta(ami a szőroldó lényege).
Maine Coon keverék az utcacicám és csak ez jó, mert a többi nagyrészt olaj és csak meghajtja, a kevesebb meg nem használ.
Én sajnos nem tudom hatékonyan kifésülni.
Örülök,ha heti 1 alkalommal valamennyire sikerül.Sajnos utálja,pedig nagyon óvatosan és kíméletesen fésülöm.Egyszer kozmetikusnál is volt,akkor egy csomó szőrétől megfosztottuk, utána pedig én ápolom.Nehéz ügy...
#4-es vagyok.
Az enyém is ilyen, nagyon utálja, annyit tudok csak, hogy heti 1x rendes fésűvel amennyire tudom kifésülöm, de így is a gubancokat magának szedi ki, plusz mindennap ilyen gumis fésűkesztyűvel "simizem" oda-vissza a bundáját, az sok fölös szőrt kiszed, hogy legalább ne nyeljen be annyit, ha már kifésülni nem nagyon engedi. Ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!