Második cicát szeretnék, de bizonytalan vagyok, hogy jól meglesznek ketten? Írtok tapasztalatot, mi változott masodik cica érkezésével?
Nálam 1 éves volt a nőstény, amikor találtam egy kiscicát a kukában. Az elejétől kezdve utálta. Kb 2 év volt, amíg összeszoktak, pedig a kandúr még nagyon kicsi volt, cumiztatni kellett.
Fokozatosság kell és sok türelem. Egymás mellett kaptak enni és nem lettek azonnal összeengedve sem. A hajam kihullott, de végül szent a béke. Most sem szeretik egymást, de elvannak és nem bántja egyik sem a másikat.
Viszont hallottam olyanról is, hogy simán összeszokott fél nap alatt 2 felnőtt macska, szóval szerintem ez valahol macskafüggő is. Lehet az enyém ilyen extra bunkó. Ő inkább a kutyákkal jön ki jól.
Ez függ az adott macska személyiségétől is.
Volt olyan macskám, aki csak megtűrte a hozott cicust, viszont nem jópofizott neki, nem játszott vele stb (csak nagyin ritkán)
Volt olyan macskám is, aki mindenkit imádott, minden állattal jóba volt, a madarakat sem bántotta.
Próba szerencse, viszont adj majd nekik időt. Ne várd el, hogy rögtön puszi pajtások legyenwk
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!