A brit rövidszőrű cica mennyire hullajtja a szőrét mik a tapasztalatok?
Azokhoz szólok akiknek EZ A CICA FAJTA van tartva!
Igaz rövid plüss szőrzete van, de mennyi időközönként kell takarítani utána?
Gazdival hogy viselkedik?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Jól néz ki csak kár, hogy sárga a szeme
Ha kék szemei lennének akkor egész szép macska lenne
Tavasszal hullik a legjobban a szőre, ilyenkor pár naponta meg szoktam fésülni, egyébiránt kb. havonta egyszer. Élvezi amúgy, a hátára szokta dobni magát és dorombol közben, a másik macskánkhoz viszont 3 ember összehangolt munkája kell hogy megfésüljük :D
Nagyon lusta macska, egyszer olvastam hogy jellemző a fajtára hogy "nem mozog ha nem muszáj", és ez abszolút helytálló :D Képes napi 8-10 órát egy helyen aludni anélkül hogy felkelne. Türelmes, kedves macska, mindig valakinek az ágyán alszik (szigorúan lábnál), időnként felébreszt éjjel, ilyenkor ki kell sétálni vele a kajájáig és nézni kicsit ahogy eszik :D
A mi cicánkat heti 2-szer Furminátorral átfésülöm, így szinte semmi szőr nincs a lakásban. Nagyon ragaszkodó, igazi kis matrica, ahová megyek követ.
Silver Pinky tenyésztőtől vásároltuk. Csak ajánlani tudom. Bármilyen kérdésem van, szívesen segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!