1/9 anonim válasza:
Mennyit tudsz rászánni, az a legfőbb kérdés! Olyat válassz, amit megengedhetsz magadnak, abból is jó minőségűeket. Kerüld a bolti vackokat (Whiskas, frieskies, panzi, lidlis), inkább neten rendelj, akár nagyobb tételben, úgy jobb áron van általában.
Jó minőségű (csak vélemény, nem teljesekörű felsorolás) az Orijen,Acana, Applaws, N&D. Ezeknél 3-4000ft/kg árban kell gondolkozni, kiszereléstől függően.
Aztán ott a Royal Canin, Brit premium, Visan, Bosch, Carnilove, Josera. Ezek általában 2000ft/kg körül mozognak.
Esetleg Purina cat chow, happy cat...
2/9 anonim válasza:
Zooplusról szoktam rendelni Smilla tápot, gabonamenteset. Imádják, még a válogatós fogatlan cicám is.
3/9 anonim válasza:
Orijen, Acana, Carnilove, Real Nature Wilderness, Animonda, Gourment, Feringa (a legjobbakat tettem előre)
5/9 anonim válasza:
Purizon - Gabonamentes ez 1900Ft\ kg 6,5 kg kiszerelés most váltuk erre..Royalról.
8/9 anonim válasza:
Enis a zooplusról rendelem, legfőképp a Smillát de szoktam Feringat és Animondat is. Kicsibaba kora óta kapja és nagyon szereti mindegyiket :)
9/9 anonim válasza:
Wild Freedoom, 7es vagyok össze kevertem bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!