Milyen minőségi prémium tápot ajánlotok?
Eddig amiket próbáltam:
Purizon ONE Sterilcat Lazac: szeretik, de tele van búzával, meg gabonával és sokat kell belőle adni, mert állandóan éhesek utána
Perfect Fit Sterile: ebből mégtöbbet esznek, szinte rekord idő alatt elfogyott majdnem az egyik 750 grammos zacskós.
Brit Premium Sterile: Ez még úgy ahogy aránylag laktatóbbnak tűnik számukra, de valahogy ez sem az igazi.
Egyszer vettem nekik Purizont, de azt olvastam valahol, hogy nagyon magas a fehérjetartalma és tönkre vághatja a vesét.
Egyébként kapnak még nyers csirkét, nyulat, de az a gondom, hogy egy idő után megunják a húst, a tápot pedig előszerettel eszik, ezért keresek olyat, ami tényleg jó minőségű, és mindenféle olyan dolog benne van, ami kielégíti egy macska szükségleteit.
És olyat keresek, amiből kapható kisebb (próba jellegű) kiszerelés, maximum 1 kilós, mert már nagy kiszereléssel jártam meg.
Inkább vennék 2-3 fajta kisebb zacskóval, hogy melyiket fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!