Mivel lehet hánytatni cicát?
Füvet etess vele, azzal saját magukat is szokták hánytatni, amikor túl sok szőrt nyelnek be.
A sós vizet hanyagold, az az embereknél működik hánytatásra, a macska nem ember, másképp működik a szervezete!
Szerintem kijön.
Nekem egyszer egy vastagabb madzagot nyelt le.
Kikakilta, de feltartotta a madzag a kakit.
Lógott belőle a madzagon a kaksi, ki kellett húzni.
Lehet nálad is ez lesz, figyelj oda.
A szalagnak nyoma sincs. Semelyik irányban nem találkoztam vele, pedig vettem GimCat Professional szőroldót, hátha segít kitenni. A szőrcsomó kijött belőle, már ez is nagyon szuper. Mondjuk jobban örültem volna ha nem a szőnyegre, de már megszoktam... :D
Az orvos is csak annyit mondott, hogy nyugodjak meg, sokat kibírnak, de figyeljük és vigyük be ha nincs széklete, puffad, keményedik vagy fáj a hasa, ha bujkál, nem eszik, nem iszik, hány vagy láthatóan rosszul van.
Köszöni, jól van! Most is galamb hangokat ad ki vígan a kedvenc csengős játéka után rohanva! Meglepem egy behűtött rákos-halas konzervvel, ha megunja, ennyi nyomogatás és lesegetés után megérdemli! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!