Mivel lehet hánytatni cicát?
1.Itass vele sós vizet, 2.próbálj fűt etetni vele ( nem tudom hogy ez tényleg igaz e)
3.kicsit nyúlj le a torkán attól tuti öklendezni fog.
Miből gondolod, hogy nem fog kijönni alul? Amikor kisbabám volt, egyszer egy egész hajszálat lenyelt, ami kb. 20-25 cm hosszú volt. Onnan tudtam meg, hogy amikor kakilt, szépen fel volt fűzve a kaki golyók formájában a hajszálra.:)
Jó, egy szalag vastagabb, de miért ne jöhetne ki ugyanúgy?
Ennyire ne parázz rá, ne próbáld hánytatni te, csak rontassz az állapotán. Ha valóban megette a gyomra megpróbálja majd kilökni mint a felgyülemlett szőrt nyalakodáskor. Ki fogja hányni, csak hagyd már az ég szerelmére..
Vagy már rég bél csatornában van és akkor kikakilja.
Hívogasd az állatorvost, és ne hánytasd,ha magától nem teszi.
Lesd az ürülékét, ha nincs benne és nem is hányta ki lehet, hogy meg sem ette.
Ha annyira aggódsz menj be az ügyeletre ne várd meg ameddig felveszik, mert úgyis azt fogják mondani amit én.
Vagy be kell menned vagy hagyd és ne hánytasd..
Nekem a macskám vitamin hiányos volt és ha nem figyeltem a zacskókat ette meg, az orvos 2 féle pótlót és egy új tápot javasolt, azóta nem ette meg, de hánytatni sosem kellett. Meg kellett várnom, hogy magától kiöklendezze,és 2x be is kellett vinnem, akkor ott sem hánytatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!