21/34 anonim válasza:
Nekem egy macskám nemrég szült és most 1 hósak a kiscicák nagyon cukik(Egyiptomi mauk
22/34 anonim válasza:
olyan édi ez a cica! Az enyém is a tiednek az ellentéte.:)Csak sajnos 4 hete nem jött haza:(
Ők az én cicáim:)
23/34 anonim válasza:
az enyém is így néz ki csak perzsa. és vékonyabb:)
24/34 A kérdező kommentje:
8:25! Azok is nagyon szép cicák! Azokról pont tegnap néztem az animal planeten egy kis ismeretterjesztőt. Nemes cicák nagyon.:)
2010. aug. 9. 18:09
25/34 A kérdező kommentje:
9:13! Nagyon édes a cicád,és annyira sajnálom hogy nem megy haza.:( Nekem is tünt el így cicám és még csak fényképem sem volt ról.....:(Pedig nagyon egyedi cica volt.Banzsa és lusta nagyon,de egy tünemény volt....:)
2010. aug. 9. 18:12
26/34 A kérdező kommentje:
perzsa cica,az is milyen szép....hát nem is tudok mit mondani,hisz minden cica gyönyörű!:D Szeretem őket!:)
2010. aug. 9. 18:13
27/34 anonim válasza:
Én azt hallottam,hogy a perzsa cicák buták...nem tapasztalat,csak hallottam,ne bántsatok miatta :D Légyszi cáfoljon meg aki többet tud róluk :D
Az első fehér cicás válaszoló voltam :D
28/34 A kérdező kommentje:
Kedve utolsó! Utánna néztem a perzsa cica jellemzőinek,plussz pont láttam az animal planeten róla dokumentum filmet..... nem buták azok.Visszahuzódó,nyugodt kedves teremtés és az önállóságra törekszik. Nem tudom,hogy hol hallottad azt hogy buta,de szerintem ez nem igaz. És én biztos nem foglak ezért bántani.:D
2010. aug. 11. 05:26
29/34 anonim válasza:
Oké :D köszi a felvilágodítást :D Anyám munkatársa mondta, hogy a saját perzsáját egyszerűen nem tudta szobatisztaságra tanítani,mert ha az alomba tette, kiment a konyha közepére és oda csinált o.O xD Meg voltak még dolgok amiket nem fogott fel a macsek.Lehet hogy az a cica egyedi eset volt...
30/34 A kérdező kommentje:
lehet hülyén hangzik,de előfordulhat hogy beteg....már az egészen kicsi cicák is megtalálják az almukat,még csak meg sem kell nekik mutatni....Lehet,hogy nincs szaglása,nem volt állat orvosnál? Sok cicám volt,sok cicát láttam barátoknál,de ilyenről még nem hallottam.:S Érdekes volt
2010. aug. 11. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!