Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek aranyos?

Szerintetek aranyos?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 5. 01:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Meg van hozzá a mérete,a 8-10 kilóhoz!! :D Az ölembe nem igen tudom venni,mert nem fér el.:D Imádom.:) Háromszoros hurrá a cicáknak!:D
2010. aug. 6. 00:29
 12/34 anonim ***** válasza:
Olyan aranyos picit duci de nagyon szép:)
2010. aug. 6. 13:09
 13/34 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2010. aug. 6. 15:59
 14/34 anonim ***** válasza:
Nekünk már több mint 15 éve kutyánk van,de elötte volt egy fekete cicánk, aki abból a szempontból ellentéte a tiednek, hogy alig volt 4-5 kiló és picike maradt. :) Úgy találtuk, hogy 3 tesójával együtt, találta apa, valami szemét kirakta őket egy kartondobozba, az út szélére :( Aztán apa mikor biciklizett hazafele, akkor hallotta, hogy nyávog a doboz (xD) és megsajnálta a cicókat, úgyhogy berakta őket a kosárba, és 3 tündéri kiscicával jött haza :) Az egyikőjük fehér alapon volt egy nagy fekete folt a hátán, és a fején, meg a két első lábán zoknik, ő fiú volt. A másik az fekete volt, csak a pofiján és az egyik combján volt fehér. A 3. tiszta fekete, és lényegesen kisebb mint a tesói. Ő volt kittyke, akit megtartottunk a másik két cicát pedig elajándékoztuk egy ismerősünknek. Kittynek jó élete volt, sajnos 3 éve már nincs velünk, pedig tök jól kijött a kutyukkal is. :( Anyu annyira szerette, hogy nem tudott utána másik cicát venni, azt mondta, csak akkor, ha megint találunk egy bajba jutott macsekot. Persze továbbra is imádjuk őket, csak most mát panelba költöztünk és így is már van két höri meg egy kutyus. :9
2010. aug. 8. 22:37
 15/34 anonim ***** válasza:
ja az egyik tesóját nem említettem, ő is fiú volt és fekete, csak őt máshova ajándékoztuk :)
2010. aug. 8. 22:41
 16/34 A kérdező kommentje:
Ez aranyos történet volt,köszi,hogy elmesélted!Nagyon rendes volt apukád!!Az én első cicám is így lett,csak én találtam meg,még él 12 éves,de nagyon eleven és nem látszik rajta a kora!:) Sajnálom a cicádat!! Én nem is merek belegondolni,hogy mi lesz ha ő nem lesz....bár még fiatal,7 éves.:)Van idelye.:)
2010. aug. 8. 22:42
 17/34 A kérdező kommentje:
juj,helyesen ideje.... na megbuktam :D
2010. aug. 8. 22:44
 18/34 A kérdező kommentje:
ez is fiú,csak már ivartalanított,mert mindent lepisílt! Szoba cica és akkor biza kellemetlen!!De jó ez így...legalább nem szenved....
2010. aug. 8. 22:45
 19/34 anonim ***** válasza:

Ez aranyos?Ne hülyéskedjetek :) Gyönyörű ez a cica :D Tökéletes ellentéte az enyémnek :D (mármint színben)

[link]

Legyen még sok örömöd a cicádban :D

2010. aug. 8. 22:58
 20/34 A kérdező kommentje:

jaj,annyira édes a kis cicád,hogy totál elolvadttam tőle!!:D Nagyon bájos kis jószág!! Megnő aztán az enyém lesz a negatívja.:D

Köszönöm,neked is!!

2010. aug. 9. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!