Véletlenül megvágtam a macskám combját, mit csináljak vele, a sebbel?
Figyelt kérdés
Elsőre kimostam és Betadine oldatot csepegtettem a sebbe.2020. aug. 18. 01:08
21/29 anonim válasza:
A cica jól van? Mi volt az orvosnál?
22/29 A kérdező kommentje:
Most értünk haza. Nagyon rendes volt a doki és az időpontosok is mert soron kívül előre engedtek. Nagyon megijedtünk, szerencsére nem ért belső szervet de ki kellett a hasüregnél mosni mert hártyát ért a vágás. Át lett világítva, kapott antibiotikumot, szépen összevarták és olyan tíz centis harangot a buksijára. Most éledezik, nem tetszik neki az a műanyag a fején és csapkodja.
2020. aug. 18. 12:58
23/29 A kérdező kommentje:
Hamarosan próbálom itatni azután azt hiszem hogy mindketten alszunk egy jót, és utólag is elnézést a helyesírási hibákért.
2020. aug. 18. 14:04
24/29 anonim válasza:
Jajj de örülök hogy jolvan vigyázzatok magatokra :) jó pihenést.
25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Bízom benne hogy hamarosan jobban lesz, holnaptól antibiotikumokat kell adjak neki és tisztán tartani a varrat környékét. Nagyon hálás nyugodt gyönyörű szép feketefehér perzsa keverék macsek, szeretem nagyon.
2020. aug. 18. 22:24
26/29 anonim válasza:
Akkor miért nem vitted hamarabb orvoshoz ahelyett hogy itt tököltél egy kérdés kiírással? Már bocs. Én azonnal kerestem volna az ügyelet elérhetőségét... Mint ahogy meg is tettem amikor a macskáimnak szüksége volt rá...
27/29 anonim válasza:
#26 hülyeséget ír.
Remélem hamar meggyógyul a cica és nem fog ilyen többet megesni
28/29 anonim válasza:
Nyilván tök hülyeség azonnal állatorvosi ügyelet után nézni mint ide írkálni és várni a választ!... Remélem nincs állatod...
29/29 A kérdező kommentje:
#26 Azért mert nincs ügyelet Békéscsabán és először csak apró vágásnak tűnt különben fél óra alatt bevittem volna vidékről. A másik pedig hogy olyan orvoshoz akartam vinni akiben 100%-ig megbízom hogy nem legyint hogy ajjaj ez csak egy macska. Mert volt már ilyen is sajnos.
Különben nagyon szépen jön helyre a macsekom, nem fertőződött el a seb, nyugodtan viseli lábra tud állni és megy is, kezd enni-inni, itt alszik mellettem a párnámon és rámtette a mancsait. És én is kezdek jobban lenni lelkileg. A kaszálással pedig mindenkinek vigyázni, mert a fél méteres fűben nem lehet látni alá semmit.
2020. aug. 20. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!