Véletlenül megvágtam a macskám combját, mit csináljak vele, a sebbel?
Figyelt kérdés
Elsőre kimostam és Betadine oldatot csepegtettem a sebbe.2020. aug. 18. 01:08
11/29 anonim válasza:
Végül mi lett a cicával? Kapott kezelést?
12/29 anonim válasza:
engem is érdekelne, hogy mi lett végül vele?
13/29 A kérdező kommentje:
Később megírom, még úton vagyok. Remélem nincs nagy baj de nagyon szomorú vagyok.
2020. aug. 18. 06:58
15/29 anonim válasza:
5ös, a Betadin rakható a sebbe.
Majd írd meg mi lett vele, drukkolunk!❤️
16/29 anonim válasza:
16. A betadine nem rakható nyílt sebbe, rá is van írva!
17/29 anonim válasza:
17.
"A Betadine jódos, barna színű, nem csíp. Célszerű kenőcs helyett inkább az oldatot választani, amit a sebbe locsolhatunk vagy vattakorongra csorgatva törölhetünk vele." Eüben dolgozom, évek óta, mindenki ezt használja, pont azért mert a sebbe is rakhatod. Nem véletlen oktatjuk elsősegélyen hogy harapás esetén a sebbe is kell juttatni a betadinból.
18/29 anonim válasza:
Én is szurkolok a cicának! Ne okold magad, nem szándékos volt. Sajnos mindenhol előfordulnak kisebb nagyobb balesetek, én azt is a lelkemre vettem, hogy véletlenül ráléptem a farkára és felnyávogott. Hajrá!
19/29 anonim válasza:
én is szurkolok, majd írd meg, mi volt. vagy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!