Sürgős! Van egy ilyen kis duzzanat a cicám homlokán:0 ez mi lehet??? Lassan 3 hónapos
Figyelt kérdés
Ilyen nagyon kemény cucc, azóta van ott, hogy ki vittem sétáltatni azt hittem valami meg csípte, de ennek már 2 hete. Azóta nem múlt el.2020. aug. 13. 19:00
2/19 anonim válasza:
Elég sok minden lehet egy duzzanat. Épp ezért nem lehet ezt megmondani. Nekem pl. a kutyámon szoktak duzzanatok, kis púpok keletkezni, amik lassan szemölcsé alakulnak. De másról is szó lehet. Szóval sok minden lehet, mindenképp menjetek orvoshoz!
3/19 A kérdező kommentje:
Voltunk előző héten de akkor a füle miatt, hogy ki tisztítsák. Akkor elfelejtettem ezt mondani, és a doki se vette észre:/
Azt mondta legközelebb 2 hét múlva menjünk. Egyébként nagyon feltűnő, hogy az ott van neki:c
2020. aug. 13. 19:48
4/19 anonim válasza:
minél hamarabb vigyétek el! főleg, hogy a doki nem tud róla.
5/19 anonim válasza:
Hogy-hogy "Sürgős!"? Ha már két hete ott van rajta a duzzanat, akkor miért most lett sürgős? Változott valami?
6/19 anonim válasza:
sétáltatni? macskát??? Ne kamuzz már tudom unalmas a szünet de mindjárt itt a szeptember.
7/19 anonim válasza:
Már nem azért de a mamám kutyájának ezzel a tünettel agydaganata volt! Úgyhogy én sem értem hogy miért most lett sürgős! Vagy csak akkor lesz az ha már "nagyon feltűnő neki :c"
9/19 A kérdező kommentje:
Azért most lett sürgős mert nagyobb lett, sokkal jobban látszik már. Ja meg a közepén ennek a cuccnak ilyen pici barna valamik vannak
A hatosnak meg csak annyit, hogy igen képzeld ez macskát is lehet sétáltatni és még augusztusba miért ne lehetne? Főleg, hogy benti cica neki is kell a levegő. Beszarás, hogy mindig van egy ilyen aki nem bírja meg állni, hogy hogy ne kötekedjen🙄
2020. aug. 13. 20:46
10/19 anonim válasza:
Értem!
Ameddig nem látszik nem baj...
Tegyük fel,ha daganat,akkor semmi eséje a túlélésre,de ha időben orvoshoz vittétek VOLNA akkor lehet túlélné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!