Miért harap a 3 hónapos kis cicám?
Nem mindig csak játék közben... Kislány és egyedüli cicus normális környezetből hoztuk el 9 hetes kora óta van velünk. Én egésznap itthon vagyok vele szóval nincs egyedül. Dokinál már voltunk először azt mondta hogy makk egészséges. szóval egy igazi elkényeztetett hercegnő akinek több játéka van mint nekem volt gyerek koromban... Még is amikor beindul szét harapja, karmolja a kezemet és nagyon fáj már :(. Nem akarom bántani de egyszer annyira belém harapott hogy ahogy reflexből el húztam a kezem véletlenül hozzá ért a fejéhez azzal a lendülettel ahogy elhúztam reflexből a kezem. Azt hinné az ember hogy ezek a kis fogacskák nem tudnak nagy fájdalmat okozni...
Ez se neki se nekem nem jó rengeteg cicánk volt családiháznál ő benti cica mert panelban lakunk párommal , de a többi otthoni cicám sose csinált ilyet... segítsetek kérlek :(
Vadászik a kezedre.
Idővel elmúlik.
Meg nagyon játékos.
De ha macskát akarsz nevelni, az egyetlen dolog a vizes spray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!