Mitévő legyek ebben a helyzetben?
Kertes házban lakunk és van két imádott házi cicánk.
Van hogy bent vannak, de az éjszakát többnyire kint töltik.
Ma a szomszédnő megállított egy szóra, hogy valamit csináljunk a macskákkal mert éjszaka az egyik beugrott náluk a nyitott ablakon és halálra rémült ...
megkért hogy éjszakára csukjam be őket.
Mellékesen megjegyezve mert ha nem és többször beugrik akkor nem akarnak rossz viszonyt de lehet a macska elfog tűnni.
Kérdem én ilyenkor mitévő legyek?
A macska az macska.. Nem kötheted meg sem rakhatod kenelbe..
Említettem nekik milenne ha vennének szúnyoghálót, hát még majdnem neki állt feljebb hogy ő nekik erre nincs most pénzük, más terveik vannak.
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Most miért nekem puffogsz? Hol érdekel a macskád szerinted? Elmondtam mit tehetsz, ha nem érdekel vagy nem jó keresel más megoldást. :)
Nem mintha az állatkínzàs mellett lennék, de nem tudod megváltoztatni egyik szomszédod sem.
Amúgy a kutyáját simán elvitetgeted menhelyre...
Köszönöm a kommenteket.
Jobban oda fogok figyelni a cicukra, és találok megoldást a helyzetre.
Szép, hogy még neked áll feljebb...Milyen jogon várod el, hogy a szomszéd a SAJÁT HÁZÁBAN HOZZÁD alkalmazkodjon? Kicsit vegyél már vissza.
Mellesleg csak felhívom a figyelmed, hogy azzal sem fogsz tudni mit kezdeni, ha a csavargó macskáid egyszer olyan kertbe tévednek, ahol kutya van és az kinyírja őket. Mivel hogy a kutya van a saját helyén, a te macskáid meg nem. Szóval nem ártana vigyáznod rájuk, az ő érdekükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!